Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Tényleg beválik ez a taktika...

Tényleg beválik ez a taktika férfitársaim?

Figyelt kérdés
Állítólag magunkhoz kell édesgetni a hőn áhított hölgyet, kedveskedni neki, aztán pedig közömbösen viselkedni vele, hanyagolni. Bevált már valakinek ez a módszer?
2014. nov. 13. 16:33
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Ez ennél bonyolultabb.

(The seduction King)

2014. nov. 13. 17:03
 12/16 anonim ***** válasza:

Tudom, nem nekem szól a kérdés, de a cím kíváncsivá tett. Én így reagálnék: a hanyagolós fázis kezdetén még egy ideig igyekeznék kedves lenni, de egy egyoldalú kapcsolatra hamar ráun az ember, szóval én is közömbösen viselkednék, úgyhogy extra gyorsan lepattannánk egymásról, még akkor is, ha amúgy fontosak lennénk egymásnak :S

Szóval szerintem nem jó taktika - bár biztos bejön néha...

Olyan ritka, hogy két ember igazán odavan egymásért! Ne rontsuk el "játszmázással"!

30N

2014. nov. 13. 17:14
 13/16 anonim ***** válasza:

Ez a taktika soha nem válhat be. Ráadásul ha az ember lánya rájön, akkor egy életre elástad magad előtte.

Könyörgöm, tanuljatok már meg normálisan udvarolni! Ennyi a trükk, semmi több! Ne nyomulj, ne játszmázz, ne hazudozz, ne alázd meg magad. Nagyjából ennyi.

2014. nov. 13. 17:37
 14/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, egytől egyig ment mindenkinek a zöld kéz. Tehát ne legyek túl kedves, de ne is trükközgessek? Az a baj ha nekem valaki tetszik az hamar rájön a viselkedésemből...
2014. nov. 13. 17:58
 15/16 anonim ***** válasza:

Egy mondatra gondolj.

->Egy lány akkor lesz beléd szerelmes mikor egyedül van és rád gondol. <-

Nem akkor mikor veled van.

(The seduction King)

2014. nov. 14. 00:45
 16/16 anonim ***** válasza:

Az nem baj, ha rájön, hogy tetszik neked. Miért is lenne? Csak ezt ne úgy add elő, hogy "bocs, hogy élek, mindjárt elásom magam, amiért a szemem rád mertem emelni, hiszen ehhez semmi jogom nem lenne", sokkal inkább valahogy úgy, hogy "te vagy az a csodálatos nő, aki a egyben a legnagyobb mázlista is a világon, mert megtaláltad azt a nagyszerű férfit, aki melléd kell, és aki ezt pontosan ugyanígy gondolja".

Igazából ugyanarról van szó, csak nagyon másképp előadva. Különben én nem is értem ezt a most divatos baromságot, hát mégis hogy a fenébe tudnál valakit meghódítani, ha titkolod, hogy tetszik? :D

2014. nov. 14. 12:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!