Lányok! Miért van az hogy ha érzések nélkül közeledek egy lányhoz akkor minden úgy van ahogy akarom akár szex meg minden?
22F
Pont ugyanígy vagyok vele én is ahogy leírtad. Van egy lány akivel nem tudom mit csináljak, félek, hogy azzal fogom elrontani, hogy elmondom, hogy érzek iránta valamit. Pedig szeretném, mert szeretem és ő tényleg nem szexre kell. Bár azon sem csodálkoznék, ha több sikert érnék el azzal ha azt mondanám, hogy csak arra kell. :(
Gondolom, hogy amikor csak a szexre hajtasz akkor magabiztosabb vagy.
Amikor meg többet szeretnél akkor látszik rajtad, hogy érzéseket táplálsz a kijelölt személy iránt, ami nem tesz magabiztossá, hanem elbizonytalanodsz, mert közben a másik érzéseire is figyelsz.
Amúgy lehet, hogy túl hamar vallasz szerelmet, amivel elriasztod őket, vagy túl magabiztossá válnak.
ötvözni kellene a kettőt. Hideg vérrel közeledni aféle akit szeretsz.
Az, hogy mennyire gondolkodunk a fejünkkel... lehet benne valami, csak amikor a szívemre hallgatok és rájövök, hogy semmit nem érzek a másik iránt akkor van gond. Ebből kifolyólag már nem ez eszemre hallgatok ilyen döntések esetén.
Na kezd zord lenni ez a téma jól eldumálok magammal de végül is a válaszokat magunkban találjuk meg.:D szal zárom a sorokat mert nem nagyon kaptam sok választ amiből összetehetnék egy jó kis elemzést magamra. szóval majd kitapasztalom a dolgokat.
de köszönöm az eddigi válaszokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!