Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Lányok! Miért van az hogy ha...

Lányok! Miért van az hogy ha érzések nélkül közeledek egy lányhoz akkor minden úgy van ahogy akarom akár szex meg minden?

Figyelt kérdés
Hogy ha meg megszeretem a lányt és ezt el is mondom neki akkor 100% hogy tuti nem jön össze a dolog és tuti megszívom csúnyán az egész dolgot hogy kimutattam az érzéseimet.Jól olvasok a test jelekből és látom napokon belül hogy filózik és hülye dolgokon de filózik ezerrel bizonytalan lesz meg minden. Ez miatt már mostanában tiszta kisfiúnak érzem magamat mert már nem tudom hogy mikor mit kéne mondanom és hogy mit szabadna ami nem üldözi el a lányt. Azt vettem észre hogy nagyon az agyatokkal kezditek a kapcsolataitokat nem pedig a szívetekkel nekem meg aza bajom hogy egy ideig tudok játszani agyban de aztán úgyis meg szeretném mutatni azt ami tényleg vagyok nem csak a taktikázást. ez nem egy háború ahol haditervet kell készíteni hanem ismerkedés szeretet stb. és ez zavar hogy mindenki az agyával irányítja az eseményeket még ha belül mást is érez.EZ AZ ÉN NAGY PROBLÉMÁM.

2014. szept. 9. 23:39
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:

Am nincs nagy szükségem arra hogy megválaszolják nekem ezt mert nem is lehet megválaszolni. csak úgy kíváncsi voltam hogy miként vélekednek erről az emberek.

Az egyik kommentemre válaszul meg Nem, nem akarom megváltani a világot.de tönkretenni se akarok senkit se.

Szeretni szeretnék egy lányt igazából ennyi,csak mivel mindenki ma már taktikázik mert 60000 tévhit van mindenféle kapcsolatról ezáltal nem tudok tartós kapcsolatot kialakítani egy lánnyal sem mert a sok butaság miatt van egy elképzelésük hogy milyennek kéne lennie egy férfinak a domináns irányító keménykezű hím és ha rendes vagy akkor már ebből ki is estél.

Sokáig elvoltak nyomva a nők és irányították őket természetesen ez nem az ő hibájuk hogy beleivódott a génjeikbe az hogy irányítani kell őket. sok nő ezért szeret olyan palit aki lehordja mindennek meg nagyon rosszúl bánik vele mert biztonságot is ad. kell is a nőnek a biztonság addig oké de az hogy gusztustalanul viselkedjek vele az már nem tudom miért kell. :D na jóéjt

2014. szept. 10. 00:41
 12/15 anonim ***** válasza:
Nekem meglepő módon pont ezt mondta nekem egy lány 2 évvel ezelőtt. Hogy ha azt mondod egy lánynak, hogy szereted elbízza magát. És akkor lőttek mindennek. Azt mondta 3 hónap előtt nem szabad egy lánynak mondani. Szerintem is, mindenképp várj és várd meg a szexet, sőt azt, hogy ő mondja előbb neked.
2014. szept. 10. 02:07
 13/15 anonim válasza:
"Szerelmet akarsz aztán csak pinát kapsz"
2014. szept. 10. 12:49
 14/15 anonim ***** válasza:

Lány vagyok. Nálam ez a szeretlek duma túl elcsépelt. Ne mondja, győzzön meg róla, hogy úgy van. Nem szeretem, ha valaki túl érzelgős, mert az nem az én stílusom. Nem, legyen meg benne az a bizonyos kétség, hogy vajon mit jelentek neki. Legyen úgymond kihívás, de én ha valaki vulgáris, vagy alpári egyből elküldöm, mert én sem szexre akarok valakit, hanem egy harmónikus, szép kapcsolatra. Egész egyszerűen, ha túl hamar kezdik mondani, hogy "szeretlek" azt nem hiszem el, mert azt nem elég mondani, ki kell mutatni. Nekem sokszorta többet jelent, ha mondjuk meglep egy levéllel, egy szál rózsával, mert a szemében ott van az, hogy "szeretlek Édes". Persze ez csak egy lány a sok közül. :)

18/L

Ui: Megjegyzem valóban a Szürke ötven árnyalata a módi, bár csak azért sem olvastam, mert nem olvasok tucatkönyveket, de azért szerintem nem olyan egyszerű a dolog! :) Én perecedens jobban örülnék egy Heathcliff-féle szerelemnek, amely olyan erős és mély (Üvöltő szelek), mert ő igazán szeretett! :)

2014. szept. 13. 14:31
 15/15 A kérdező kommentje:

Hát valójában am én sem mondom a szemébe hogy szeretlek már egy hét után én amit nem érzek azt nem is tudom őszintén mondani csak annyi hogy megpróbálnám vele ennyi ilyenkor jön a baj, csak jobban elkezdek közeledni. őszintébb vagyok vele.:)

Nem olvastam amúgy egyiket sem csak hallottam a szürke 50 árnyalatáról ennyi.:D nem is fogom azt elolvasni.

A másik biztos jó, de az meg inkább nőknek van ha ennyire felcsigázott téged.:)

2014. szept. 15. 22:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!