Hogy keressem újra fel, hogy ne tűnjön zaklatásnak és ne játsszam ki a lapjaimat?
Figyelt kérdés
Van egy lány az életemben, akibe 9 éve szerelmes vagyok. Még gimnáziumban ismertem meg és az első pillanattól fogva tudtam, hogy vagy vele élem le az életemet vagy senkivel. Akkor még egy szemüveges, fogszabályzós gyerek voltam. 10-es voltam, mikor elballagott a suliból, mert két osztállyal felém járt. Vettem neki virágot és csokit búcsúzóul. Ez volt 2007-ben. Azóta csak kétszer láttam. Egyszer még 2008-ban, egy buliban. Aztán 2011-ben. Szerencsére azóta eléggé megváltoztam és jóképűbb is lettem. Volt is pár barátnőm, de mondanom sem kell egyik sem volt az igazi. Jelenleg külföldön élek, ahol nagyon jól érzem magamat, de ha nőkről van szó, csak rá tudok komolyabban gondolni. Már nagyon sok kapcsolatom ment tönkre ez miatt. Úgyhogy elhatároztam, hogy mivel most hazalátogatok egy időre, pontot teszek a dolog végére. Szeretnék vele találkozni, de nem tudom, hogy hogyan, Gyerekjáték lenne vele "véletlenül" összefutni, mert 3 megállóra lakik és 2 utcára dolgozik a szüleim lakásától. De nem tudom hogy kezdjek neki a dolognak, mit mondhatnék neki és mennyire legyek őszinte az érzéseimmel kapcsolatban.2014. nov. 13. 15:50
1/4 anonim válasza:
Fuss össze vele, de ne kezdd érzésekkel bombázni. Ne feledd, hogy számára ez teljesen abszurd lenne. Csak beszélgess vele, és ha az jól sikerül, akkor hívd el valahová. Soha eszedbe se jusson azt mondani neki, hogy 9 éve ácsingózol rá. Ha el is kezdtek összemelegedni, akkor hadd higgye, hogy csak megtörténik a dolog. Egy nő nem tudja elfogadni, hogy valaki annyira ragaszkodó.
2/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a gyors választ. Amúgy szerinted indulhatok nála tiszta lappal, azok után, hogy régen, gimiben szerelmet vallottam és utána is folyton írogattam neki?
2014. nov. 13. 15:56
3/4 anonim válasza:
Akkor igen, ha nem azt látja rajtad azonnal, hogy mire megy ki a játék.
4/4 A kérdező kommentje:
Hát az nehéz lesz. Már a gondolattól, hogy láthatom felmegy a pulzusom 300-ra. :)
2014. nov. 13. 16:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!