Mi számít zaklatásnak számotokrra interneten, facebookon?
Figyelt kérdés
Honnantól zaklatás mondjuk valaki barátkozási szándéka?2014. aug. 18. 08:02
1/10 A kérdező kommentje:
*számotokra
2014. aug. 18. 08:02
2/10 anonim válasza:
Ha csúnya vagy,akkor már a szándék is annak a számít!
3/10 anonim válasza:
Különösen férfiak esetében a lányok nem igazán vevők ilyesmire.
4/10 anonim válasza:
Interneten nekem semmi - az az egy klikkelés, amíg letiltok egy mailcímet vagy egy FB-ot semennyire nem hoz ki a béketűrésemből.
5/10 anonim válasza:
nálam a zaklatás: pénisz képeket küldözgetnek,szexre invitálnak,FB-n bejelölnek idegenek hogy ismerkedni akarnak..,bizalmasan jó pofiznak mintha ezer éve ismernénk egymást,ha azt mondom hogy NEM nem érti és folytatja... kb ezek
6/10 anonim válasza:
A barátkozási szándék azért még nem zaklatás.
7/10 anonim válasza:
nálam ugyanaz kb mint az ötösnél:)
de mondjuk nem értem, miért fb-n kell "barátkozni"...nem társkereső oldal:D
8/10 anonim válasza:
Nálam onnantól kezdve minden, miután kimondtam, hogy nem :)
9/10 anonim válasza:
Mondjuk, ha percenként kapsz fenyegető üzenetek az már zaklatásnak minősül vagy, ha az állítólagos ismerősöd reggeltől-estig üzeneteket küldd neked és teszi ezt már-már megszállottan ebben a helyzetben fel teszed magadnak a kérdést ez a csaj időmilliomos? Elhiheted én már jártam hasonló képpen az, akkori barátőmmel majdnem szakítottunk is.
10/10 anonim válasza:
5-ös vagyok akár barátkozás akár ismerkedési céllal jelöl be az nekem már zaklatás én a facebookot arra használom amire kitalálták azaz csak olyan embereket jelölök be akiket ismerek vagy találkoztunk már személyesen
egy idegent nem fogok visszaigazolni és nem fogok vele "barátkozni" nem arra való az oldal ha azt szeretnék felregisztrálnék olyan oldalakra
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!