Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Valaki ismerkedne húszéves,...

Valaki ismerkedne húszéves, duci, kicsit csendesebb de figyelmes egyetemista lánnyal?

Figyelt kérdés
2014. nov. 12. 23:44
1 2 3 4 5
 31/42 A kérdező kommentje:

Tényleg nem értem, mi ez a hatalmas utálkozás az orvostanhallgatókkal szemben-ráadásul a kérdésem teljesen vakvágányra tért emiatt.

Figyeljetek, nincs kedvem értelmetlenül vitatkozni olyanokkal, akik csak a saját nézőpontjukat hajtogatva a másikét észre sem veszik.

Jó éjszakát kívánok.

2014. nov. 13. 00:57
 32/42 A kérdező kommentje:
30. nehogy már ezt úgy add elő, hogy majd holnap írsz, mintha valami hatalmas szívességet tennél ezzel :)
2014. nov. 13. 00:58
 33/42 A kérdező kommentje:

Annyira rosszul esik egyébként, hogy rááldozom az egész fiatalságomat arra, hogy jól tanuljak, megfeleljek az egyetemen, majd aztán később embereket gyógyíthassak, erre azt kapom, hogy rohadjak meg mert beképzelt orvosis p.csa vagyok akinek csak az adoniszok kellenek és biztos, hogy mindenkit lenézek.

Tudjátok mit? Ilyen emberekért nem érdemes kitenni az embernek a lelkét, mert keresztültaposnak rajta. Lehetőleg minél többször.

2014. nov. 13. 01:03
 34/42 anonim válasza:

Kedves kérdező!

Írtam privátot. Én felnézek az orvosokra, láttam egy-két dolgot, amit én biztosan nem bírnék megcsinálni, és ti meg gond nélkül véghezvisztek.

Szüleim is orvosok, meséltek arról, milyen nehéz volt az egyetemet elvégezni. Ez, amit te csinálsz, hivatás és nem szakma. Csinálja azt valaki végig, amit ti. Láttam apáék könyveit, hogy milyen vastagok. Azokat megtanulni nem egyszerű, beleértve gyógyszertant, anatómiát, stb. Meg nem kis felelősség egy beteget gyógyítani.

Ne foglalkozz azokkal, akik negatív véleménnyel voltak.

2014. nov. 13. 07:26
 35/42 anonim ***** válasza:

Ne foglalkozz #30-al. Azt mondta hogy ma már késő van? Hajnali 1-kor? És mikor nincs? Hajnali fél egykor?

Egyébként nem azzal van a baj hogy orvosira jársz hanem hogy nem vagy egy dögös modellalkat. Akkor persze mentek volna a privátok ezerrel. És ezt nem rosszmájúságból mondom, de érthető is, hiszen az mégiscsak menőbb ha valaki a dögös külseje ellenére választ egy olyan nehéz szakmát mint az orvoslás. Viszont szomorúan hallom hogy azt várod hogy embereket fogsz gyógyítani, pedig csak a tüneteiket fogod kezelni. Ezt egy haveromnak mondta egy orvos. Az esetek nagy részében nem is derül ki hogy mi a baja a betegnek. De ezt te is tapasztalhatod a környezetedben.

2014. nov. 13. 08:53
 36/42 anonim ***** válasza:

Én igen, de sajnos biztosan messze vagy!

Azt írod az orvosira jársz, nehogy úgy járjon valaki, mint Stifler az Amerikai pitében! Vagy nehogy te járj úgy! :D

2014. nov. 13. 16:40
 37/42 anonim ***** válasza:
68%

"Azt írod az orvosira jársz, nehogy úgy járjon valaki, mint Stifler az Amerikai pitében!"

Az nem az Amerikai pite volt, hanem a Cool túra, és tudod mikor végez egy átlag medika olyat, hogy prosztata vizsgálat? Soha. Az túl alantas munka a tipikus hercegnőcskéknek.

2014. nov. 13. 17:04
 38/42 anonim ***** válasza:
Akkor most rámírsz, vagy nem?
2014. nov. 14. 23:17
 39/42 anonim ***** válasza:

Ennyi undorító, féltékeny, irigy és rosszindulatú embert egy rakáson :'D ahogy már megírta valaki, nyilván ha a lány egy vékony csinibaba lenne, nem szólogatnátok be neki és aláznátok (azaz próbálnátok alázni). Mi történt, dobott titeket valaki és itt vezetitek le a feszültséget? Ilyen hozzáállással meg is érdemeltétek.

A kérdezőnek: a "duci" szó elég provokatív, nálam is kiveri a biztosítékot, szóval ezt inkább ne használd, és ne ezen az oldalon próbálj ismerkedni, mert nagy eséllyel csak ilyen életunt, lecsúszott emberekkel fogsz kapcsolatba kerülni, akiknek az okoz orgazmust, hogy olyanokat írogatnak név és arc nélkül, amit személyesen sose mernének elmondani. :)

2014. dec. 1. 15:55
 40/42 A kérdező kommentje:
Nézd, lehet, hogy a.duci szó provokatív, de muszáj kiírni, mert ha nem, akkor az a baj. Egyébként egyetértek és köszi, hogy írtál
2014. dec. 1. 16:19
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!