Valaki ismerkedne húszéves, duci, kicsit csendesebb de figyelmes egyetemista lánnyal?
Figyelt kérdés
2014. nov. 12. 23:44
11/42 A kérdező kommentje:
azt, hogy ducibb...
2014. nov. 12. 23:53
12/42 anonim válasza:
6 vagyok: jó de minél ducibb? Egy mamutnál? :'D
14/42 A kérdező kommentje:
bár nem tudom, mai huszonéves srácoknak ez már lehet, hogy kifejezetten kövérnek számít
2014. nov. 13. 00:00
15/42 anonim válasza:
Csak én látom úgy, hogy a három képen különböző testalkatok vannak?
16/42 A kérdező kommentje:
igen, ezt én is néztem, de ez szerintem ugyanaz a lány előnyös és előnytelenebb ruhákban.
2014. nov. 13. 00:04
17/42 anonim válasza:
Pedig szerintem a jobb oldali képen vastagabb a lábszára mint a másik kettőn, és a csípője is jóval szélesebbnek tűnik.
18/42 anonim válasza:
Az egyetemista a legnegatívabb pont ebben a felsorolásban. Az egyetemista nők képviselik a női nem legalját. Beképzeltek, flegmák, bunkók...
19/42 A kérdező kommentje:
18.: ez hihetetlenül nagy általánosítás. Nem mondom, hogy nem ismerek ilyeneket, de nem ez a többség, az biztos. Legalábbis a barátnőim közül egy sem ilyen, pedig van egy pár
2014. nov. 13. 00:29
20/42 anonim válasza:
"Legalábbis a barátnőim közül egy sem ilyen, pedig van egy pár"
Bla-bla. Mind meg vagytok győződve róla, hogy ti szentek vagytok, de én szerény, egyetemista csajt eddig kb. egyet ha láttam életemben, pedig az ismerőseim jó 60-70 százaléka egyetemista. És igen nagy általánosítás, de a többség bizony ilyen és a listát lehetett volna folytatni, ostoba, műveletlen, szakbarbár, lusta...
Valamiért, ha egy nő bekerül az egyetemre többnyire valami csajos büfé-ruhatár baromságra, már egyből istennőnek képzeli magát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!