Valaki ismerkedne húszéves, duci, kicsit csendesebb de figyelmes egyetemista lánnyal?
Bocsásd meg, orvosi egyetemre járok.
És hidd el, nagyon nem vagyok beképzelt. Ne ítélj meg úgy, hogy azt sem tudod, ki vagyok. Ha ismernél, nem ezt írnád.
Ezt milyen törvény írja elő? Nem látod, milyen nevetséges ez, amit írsz? :) mintha alig várnátok, hogy megtörténjen, hogy aztán kijelethessétek, hogy ti megmondtátok.
Nincs értelme keserű emberekkel vitatkozni, akik nem hallgatják meg a másik szempontjait.
Legutóbb is, amikor voltam orvosnál, beképzelt volt.
Biztos ő is azt írta ki előzőleg gyakorin, hogy csendesebb.
"Bocsásd meg, orvosi egyetemre járok."
Akkor pláne jogos volt az általánosítás. Az ego, flegmaság, bunkóság, a medikák 95 százalékában dominál, de egy rohadt fizikális vizsgálatot nem lehet rátok bízni, mert csak a kibúvót keresitek, mintha leprás lenne a beteg. Nagyon jól ismerem az orvosis csajokat, ugyanis én is medikus vagyok. Ó azt elfelejtetted kiírni, hogy a kérdést csak adonisz pasiknak, meg minimum szakorvosi státuszú egyéneknek szántad. :-D
"De ha orvos leszel, majd beképzelt leszel."
Amikor orvosok lesznek akkor már javul a helyzet, mert rájönnek, hogy lósz.rt nem ér a bemagolt nemlétező tudásuk. Egyetemen a legrosszabbak, a végzett orvosok között már akad normális hölgy is. Ó és azt sem szabad elfelejteni, hogy minimum 25 évesek mire végeznek és akkor már azért el kezd ketyegni a biológiai óra, és ők ezzel tisztában vannak. Kénytelenek normálisabbak lenni.
"Elmondanád neked mi bajod van, és a (saját magadat is) degradáló fröcsögésed hogy kapcsolódik a kiírt kérdésemhez?"
Holnap talán írok. Ma már késő van levelezgetni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!