Ti hogyan tudtok neten keresztül beleszeretni valakibe?
Szerintem annyira gyerekes..
Nem??
De hát még nem is találkozik vele élőben,de már szerelmes...
Ez gyerekes szerintem..
Bele lehet szeretni valakibe neten is, leginkább akkor ha valakinek szeretethiánya van és már tök mindegy, hogy ki és hogyan csak valaki törődjön vele.
Én neten ismertem meg a barátomat. Összejöttünk, az elején tök jó volt minden, de már kezdek beleőrülni a távkapcsolatba. Teljesen tönkre megyek.
Szerintem nem az...Mi is itt ismerkedtünk és szerettünk egymásba és azóta is együtt vagyunk, sőt már együtt is élünk azóta.
Nekünk főleg a belső értékek számítottak, a külső is fontos természetesen, de nem ez volt a cél, hogy az alapján válasszunk. És sok hétnyi beszélgetés után (szigorúan csak anoniman, kép nélkül) amikor találkoztunk rögtön egymás karjaiban végeztük.
Nem tudom, hogyan történt, de örülök neki, és azóta is ugyan úgy szeretem!:)
Amugy nem is tudhatod biztosra,hogy kivel beszélsz....lehet,csak szivatnak:D
Szerintem az gyerekes dolog,ha egy netes beszélgetés alatt szerelmes leszel.
Azokat a dolgokat,amiért beleszeretsz a másikba,azokat nem érezheted neten kereszül.
Nevezhetsz gyerekesnek, vagy őrültnek is:D
Én nem bánom, és igazából az érzéseimet sem én irányítom:)
Egyébként bíztam benne és igen, tudtam, hogy lehet egy 50 es kis szőrös bácsika aki írogat nekem, de bíztam benne, hogy amit elmond magáról, az úgy is van, és hogy ő is bízik bennem, hiszen mi értelme lett volna hazudnunk egymásnak egy ANONIM! oldalon?
(ja és egyébként nem 2 soros leveleket váltottunk, hanem volt mikor word-be átmásoltam volt 10 tömör oldal is:D és ugyan ez fordítva:) )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!