Neked volt olyan párod akit interneten, de nem társkereső
oldalon keresztül ismertél meg?
2014. okt. 29. 07:19
Volt de erről az oldalól még nem.
2014. okt. 29. 07:28
3/14 A kérdező kommentje:
Ez jópofa oldal!
Bár itt is bizonytalan, kivel beszélgetsz valójában.
Esetleg egy szűrő jó lenne.
Nekem eddig csak így volt barátnőm, sőt bármiylen kapcsolatom is lányokkal :) Pedig elég sok volt, de mind netről, de egyik sem társkeresőről. A neten jól lehet ismerkedni, párt találni, de a társkeresők amik pont erre lennének teljesen használhatatlanok. Legalábbis fiúknak, akik kinézet alapján nem tartoznak a felső néhány százalékba. Amúgy az életben és neten máshol nem számít annyira a külső.
2014. okt. 29. 07:56
2014. okt. 29. 08:00
Igen, volt. Chat.hu-n ismertem meg a néhai párom, 2 évig voltunk együtt... Unalomból mentem fel, akkor az egyszer, majd elkezdtünk semmiségekről beszélgetni, később msnen folytattuk, majd kapcsolat lett belőle... ( hogy amúgy a chat.hu megfelel e normális ismerkedésre, azt nem tudom, több tapasztalatom onnan nincs.) 24N
2014. okt. 29. 08:04
2014. okt. 29. 08:07
Chat.hu-ról 2 kapcsolat, iwiwről 1, meg rengeteg randi ugyanezekről. Sajnos ezek azóta már kihaltak, de a 2000-es években nagyon jól működtek. Társkeresőkről csak egyre emlékszem a világ legbunkóbb nőjével. Ahogy írták is előttem, pont a társkeresők nem valók társat keresni.
32F
2014. okt. 29. 08:30
Badoo. Még nem a párom, de 2 év regelés után belebotlottam ebbe az egy értelmes emberbe. A hétvégén randizunk 1 hónap beszélgetés után. Remélem jól sikerül majd :)
2014. okt. 29. 08:56
Gyakoriról is volt már egy, és kettő facebookról.
Nekem valamiért ezek annyira nem jöttek össze, jobban éreztem magam mindig is azokkal a partnereimmel, akikkel élőben ismerkedtünk meg :)
2014. okt. 29. 09:19
Kapcsolódó kérdések: