Ti hogy kérdeznétek meg attól a fiútól aki tetszik neked, hogy tetszel-e neki?
Figyelt kérdés
Mert ha én kérdezem meg akkor egyértelmű, hogy nekem tetszik s ha ő azt mondja, hogy nem tetszek, akkor még egy fél évet ki kell bírnom vele, mert osztálytársak vagyunk. De ha barátnőm kérdezi meg, akkor onnan is megtudja hogy tetszik nekem!2014. nov. 12. 17:14
1/3 anonim válasza:
Flörtölj vele, figyelj a testbeszédére, aztán majd úgyis rá fogsz jönni, hogy tetszel-e neki.
2/3 anonim válasza:
Oda mész megkérded, hogy bocsi kötöttünk barátnőmmel egy fogadást, hogy szerinte én tetszem neked, de szerintem meg nem , nos? vagy egyszerübb oda mséz és megkérded fél évet meg kibírsz nem fog megölni
3/3 A kérdező kommentje:
Ha beszélgetek vele,mindig a szemembe néz, nem néz másfele. Szokott velem beszélgetni (mostanában egyre többet). Biosz órán az előttem levő osztálytársammal helyet cserélt, azért hogy segíthessek neki, elvileg. Sokszor néz engem.
De van egy lány, akit mellé ültettek, és azzal sokat beszélget.
2014. nov. 12. 17:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!