Bejelöljem vagy várjam meg míg ő lép? (Lent)
Figyelt kérdés
Van egy srác egy idősek vagyunk. Egy helyen dolgozunk,ő most került oda. Kb két naponta vagyunk mindketten beosztva,de csak egy épület nem munka hely. óránként két óránként tudunk szemezni,mert ő mászkál. Annyira mosolyogtam,hogy oda jött hozzám és beszélgettünk. Nagyon tetszik. Mivel tudom a nevét így rá kerestem és meg találtam,de elég rejtett az adatlap, barátnő elméletileg nincs. Be jelöljem vagy várjam meg míg ő jelöl? Azért kérdezem,mert ma ő nem dolgozott,holnap én nem szóval most pont kerültük egymást. Legközelebb vasárnap találkozunk.2014. nov. 12. 17:02
1/3 anonim válasza:
Komolyan nem tudom mit mondjak :)
2/3 A kérdező kommentje:
Ez nem segít :)
2014. nov. 12. 17:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!