Ha azt írtam neki, hogy majd keresem, akkor ne is várjam, hogy ő keres majd engem, ugye?
Figyelt kérdés
Facebookon egyszer rám írt a srác, megbeszéltük hogy összefutunk majd, írtam neki hogy majd keresem, erre azt reagálta h "keress is :)". És így búcsúztunk el, azóta nem beszéltünk. Ez volt 2 hete és nem is beszéltünk azóta. Én még nem érek rá találkozni vele, de azt hittem, hogy azért 2 hét alatt eszébe fog jutni, hogy keressen. Vagy feleslegesen várom, nem fog keresni, mert azt írtam h én keresem? Amúgy még soha nem beszéltünk személyesen, néhányszor láttuk egymást messziről és egy közös ismerősünk segítségével találtunk egymásra facebookon. :)
20/L
2014. okt. 26. 23:48
2/8 anonim válasza:
Feleslegesen várod, kellemetlen dolog lenne számára keresni téged, ha megígérted hogy te fogod. Jelen esetben ez egyértelmű kosár helyzet a számára.
3/8 anonim válasza:
Igen, nem kerested, és lehet úgy vette le, hogy nem érdekel már ő téged tovább és ezért nem kerested.
4/8 anonim válasza:
Azt beszéltétek,keresed. Ne csodálkozz rajta,hogy nem keres.
5/8 anonim válasza:
Ezt a "majd kereslek" szöveget akkor szoktam elsütni, ha eszem ágában sincs keresni a másikat. Ha valaki akar folytatást, akkor konkrét dolgot beszél meg, legalább napi nagyságrendben (holnap, két nap múlva stb). Valószínűleg úgy van vele, hogy nem is akarod keresni, úgyhogy nem vesződik veled...
6/8 anonim válasza:
Aki eddig csak a mesékben hallott a NŐI LOGIKÁRÓL , annak itt a bizonyíték,hogy tényleg létezik!! (Vagy pont az,hogy nem létezik?! :D)
7/8 anonim válasza:
Ezt most nem értem, azt mondta neki, hogy megkeresi és nem kereste de közben várja, hogy ő keresse.
mondjuk én csak egy fiú vagyok nekem ez magas
8/8 anonim válasza:
Ha akarsz valamit, bármikor, akkor te keresd. Mondjuk én most már egy bocsánatkéréssel indítanék, hogy sok dolgod volt, de érdekel, hogy mi van vele. Meg beszélgessetek, jól mondják a többiek, azt hiszi, hogy nem akarsz semmit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!