Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Ha azt írtam neki, hogy majd...

Ha azt írtam neki, hogy majd keresem, akkor ne is várjam, hogy ő keres majd engem, ugye?

Figyelt kérdés

Facebookon egyszer rám írt a srác, megbeszéltük hogy összefutunk majd, írtam neki hogy majd keresem, erre azt reagálta h "keress is :)". És így búcsúztunk el, azóta nem beszéltünk. Ez volt 2 hete és nem is beszéltünk azóta. Én még nem érek rá találkozni vele, de azt hittem, hogy azért 2 hét alatt eszébe fog jutni, hogy keressen. Vagy feleslegesen várom, nem fog keresni, mert azt írtam h én keresem? Amúgy még soha nem beszéltünk személyesen, néhányszor láttuk egymást messziről és egy közös ismerősünk segítségével találtunk egymásra facebookon. :)

20/L

2014. okt. 26. 23:48
 1/8 anonim ***** válasza:
Szerintem komolyan vette.
2014. okt. 26. 23:50
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Feleslegesen várod, kellemetlen dolog lenne számára keresni téged, ha megígérted hogy te fogod. Jelen esetben ez egyértelmű kosár helyzet a számára.
2014. okt. 26. 23:50
 3/8 anonim ***** válasza:
Igen, nem kerested, és lehet úgy vette le, hogy nem érdekel már ő téged tovább és ezért nem kerested.
2014. okt. 26. 23:51
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Azt beszéltétek,keresed. Ne csodálkozz rajta,hogy nem keres.
2014. okt. 26. 23:51
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Ezt a "majd kereslek" szöveget akkor szoktam elsütni, ha eszem ágában sincs keresni a másikat. Ha valaki akar folytatást, akkor konkrét dolgot beszél meg, legalább napi nagyságrendben (holnap, két nap múlva stb). Valószínűleg úgy van vele, hogy nem is akarod keresni, úgyhogy nem vesződik veled...
2014. okt. 26. 23:54
 6/8 anonim ***** válasza:
Aki eddig csak a mesékben hallott a NŐI LOGIKÁRÓL , annak itt a bizonyíték,hogy tényleg létezik!! (Vagy pont az,hogy nem létezik?! :D)
2014. okt. 26. 23:57
 7/8 anonim ***** válasza:

Ezt most nem értem, azt mondta neki, hogy megkeresi és nem kereste de közben várja, hogy ő keresse.

mondjuk én csak egy fiú vagyok nekem ez magas

2014. okt. 27. 00:11
 8/8 anonim ***** válasza:
Ha akarsz valamit, bármikor, akkor te keresd. Mondjuk én most már egy bocsánatkéréssel indítanék, hogy sok dolgod volt, de érdekel, hogy mi van vele. Meg beszélgessetek, jól mondják a többiek, azt hiszi, hogy nem akarsz semmit.
2014. okt. 27. 08:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!