Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Mégis hol lehet normális...

Mégis hol lehet normális huszonéves srácot találni, léteznek még egyáltalán?

Figyelt kérdés
2014. nov. 11. 21:47
1 2 3
 21/27 A kérdező kommentje:
soha nem járok discoba
2014. nov. 11. 22:15
 22/27 anonim ***** válasza:
Hát itt biztos hogy nem tele van degeneráltakkal és perverzekkel.! légy óvatos.én már kifogtam egykét hülyét
2014. nov. 11. 22:17
 23/27 anonim ***** válasza:

Mindenhol ugyanannyi esélyed van őrültekkel és normálisokkal találkozni. A kérdés az, hogy észreveszed-e azt az embert, akit keresel?

Gondolj az Indiana Jones és az utolsó kereszteslovag egyik jelenetére, amikor a tucatnyi lehetséges grál közül kellett kiválasztani az eredetit! A negatív karakter kiválasztotta a legszebbet, legcsillogóbbat, mert azt hitte, hogy az Isten fiának az dukál, de tévedett. Indiana Jones az eszét használta, amikor a legkopottabbat választotta és nyert.

2014. nov. 11. 22:24
 24/27 anonim ***** válasza:
Én is normális vagyok de a lányoknak úgysem a normális srácok kellenek.
2014. nov. 11. 22:26
 25/27 anonim ***** válasza:
huszonéveseket nem könnyű. harmincasok között vannak már komolyabbak is.
2014. nov. 11. 23:05
 26/27 anonim ***** válasza:
motorozás mint hobbi kizáró ok?
2014. nov. 11. 23:12
 27/27 PearlDiver ***** válasza:
Értékközpontú közösségekben. Olyan helyeken, ahova a népek nem vadászni járnak, hanem valamilyen érdekes közös tevékenység miatt - és emellett akár kialakulhatnak párkapcsolatok is.
2014. nov. 11. 23:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!