Az mennyire normális, ha huszonéves létemre azok a lányok, akiknek tetszem általában cukinak neveznek?
Figyelt kérdés
Mert nálam ezt mondják többnyire a lányok, akiknek tényleg bejövök külsőre, meg az aranyos és néha a helyes is elhangzik, de 10-ből 9 lány a cukit mondja rám először, ha képet lát rólam.2013. szept. 22. 23:25
1/5 anonim válasza:
Infantilisnek tartanak ez a helyzet.
2/5 anonim válasza:
Általában azt mondják, hogy az ilyesmi nem jó, mert nem tartanak férfinak, azt jelenti. Nos, a személyes tapasztalat az, hogy nekem mindig dugás közben/után mondják, hogy milyen édes vagyok. Ez rácáfolni látszik a közhiedelemre. A lényeg, ne tulajdoníts jelentőséget a dolognak.
3/5 anonim válasza:
Miért mit mondjanak ha kedvesek akarnak lenni? Jaj de férfias vagy, basználak stb? Örülj neki :D nekem is szokták mondani
4/5 anonim válasza:
off: utolsó, csoda, hogy a gyik nem ismerte fel azt a szót, hogy "basználak" :D micsoda kiskapuk :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!