Timmy21 kérdése:
Léteznek normális huszonéves fiúk? Hol lehet rendes emberekkel ismerkedni?
Figyelt kérdés
2014. jan. 12. 12:28
1/22 anonim válasza:
Itt is vagyunk paran. A kerdes az, hogy Te megfelelsz-e az igenyeinknek...
2/22 anonim válasza:
Itt nem, mert akik itt normálisak kapcsolatban vannak már, a maradék meg selejtes, nőgyűlölő, barom lúzer. Szerintem próbálkozz a való életben esetleg.
4/22 anonim válasza:
Vagyunk, csak pont a "normálisságunk" miatt nem szoktatok minket vonzónak tartani.
5/22 A kérdező kommentje:
Mármint ? Ital, kábszer... ami ma jellemző, tőlem bizony távol áll.
2014. jan. 12. 12:34
6/22 anonim válasza:
Aki ilyen kijelentéseket tesz, az eleve nem lehet normális.
7/22 anonim válasza:
Én néha napján italozom, de normálisnak tartom magam.
Neked az a normális ha egész na otthon ülsz és hímzel?
21/f
8/22 anonim válasza:
Vannak, csak nem figyeltek fel rájuk...
9/22 anonim válasza:
Léteznek csak olyan láthatatlanok mint én.
Felkelek,eszek elmegyek dolgozni és utána hazajövők.Néha elmegyek a haverokkal szórakozni.Ennyi.
10/22 A kérdező kommentje:
Nekem is ez a gondom, hogy "láthatatlan" vagyok. Vagyis felkelek, egyetem aztán haza. DE ! ami ma trendi az nekem nem jön be. A mai férfiak úgy bánnak a nőkkel, mint a kapcával. Egyik sem lát túl a szilikon cicáknál..
2014. jan. 12. 12:45
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!