Kinek kellene beszélgetést kezdeményeznie?
Figyelt kérdés
Költözött az albérletünkbe egy csaj. Ha találkozunk a konyhában (és egymás mellett állunk percekig is akár) sosem szólunk egymáshoz. Én úgy vagyok vele hogy majd ő kezdeményez beszélgetést, ha akar... de nem. Akkor most érezhetem kínosan magam a hosszú csend miatt, vagy tök lényegtelen? Én 23f, ő 19.2014. nov. 11. 21:19
1/12 anonim válasza:
mond neki hogy : I'am ASS HYPNOTIZED !! persze csak ha jó a segge :P
de azért viccen kívül egy " szia " val minimum indíthatnál :D
2/12 anonim válasza:
Nem tudom. Ismerem a helyzetet, tudom hogy én nem mernék bezélgetsétst kedeményezni végig kínosnak érezném magam... És az is lennék.
<:(
3/12 A kérdező kommentje:
köszönés szokott lenni, de ennyi
2014. nov. 11. 21:22
4/12 anonim válasza:
Azért az albérletben elég nehéz elkerülni az egymásba botlást, a beszélgetést. Kérdezz tőle "alapadatokat" (hogy hívják, honnan jött, hol tanul), esetleg ha tetszik dicsérd meg hogy szép az arca, haja, segge. :)
6/12 A kérdező kommentje:
Nem rossz egyébként, néhány menetre bevállalnám :~) De már úgy vagyok vele h csak azért se... ennyi csendben eltöltött idő után.
2014. nov. 11. 21:28
7/12 anonim válasza:
Teperd le egyszer ha nincs ott senki. És rakd meg. Többet ér minden szónál!
8/12 A kérdező kommentje:
Biztos díjazná, még ha egyébként jól is nézek ki.
2014. nov. 11. 21:29
10/12 anonim válasza:
Jesszus, ne legyél már ennyire fatojás. Mondjuk egy "Szia, milyen napod van?" máris sokat dob, ha szimpatikus vagy neki, visszakérdezi ő is. Aztán leülhettek simán, és bármi másról megkérdezheted, ha suliba jár arról, ha melózik arról, meg hogy érzi magát itt stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!