Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Életemben először én kezdemény...

Életemben először én kezdeményeztem beszélgetést egy sráccal, akivel szívesen megismerkednék. Szerintetek?

Figyelt kérdés
Nagyon hülyén éreztem magam,de egyik barátom rávett a dologra..Írtam a srácnak hogy nem szeretném zavarni,stb erre írta hogy nem zavarom és utána 3-4 órát végigbeszélgettünk..Aztán egy kicsit megakadt a beszélgetés és azóta(tegnap este) nem írt rám..Az utolsó üzenetet ő írta,de csak helyeselt a mondanivalómra...Én nem merek többet ráírni,érdeklődőnek tűnt és sokat beszélgettünk,de állítólag egy félénk srác..Szerintetek fog írni,vagy sok lehettem neki és azért nem írt? 20/L
2014. okt. 27. 13:41
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Talán azért nem ír, mert félénk, és rád vár ;)
2014. okt. 27. 13:43
 2/13 anonim ***** válasza:
Látod, érdems kinyitni a szád, nem trükközni. Így tovább.
2014. okt. 27. 13:43
 3/13 A kérdező kommentje:
Nem szeretnék nyomulni rá,én mindig olyan voltam hogy megvártam amíg a srác keres,elvégre ha érdeklem megtalálja a módját annak hogy beszélgessen velem...Nagyon furcsa érzés volt hogy én írtam,egyből ráfeszültem hogy vajon sok voltam-e vagy csak udvariasságból beszélgetett velem..
2014. okt. 27. 13:45
 4/13 anonim ***** válasza:

Na akkor viszont ha így éreztél, tudd nyugodtan, hogy egy visszafogottabb srác is ÉPPEN UGYAN EZT érzi. Szóval semmivel sem jobban a srác dolga ez, mint a tiéd és fordítva. Amúgy meg tipikusan az az eset, amikor Te szemelted ki

Őt és nem fordítva és így nem az ő dolga "udvarolni" neked, hanem neked kell nyilvánvalóvá tenned előbb-utóbb, hogy mit akarsz. Nyilván akkor a srác dolga az "udvarlás", ha Ő szemel ki téged.

2014. okt. 27. 13:48
 5/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat,értem hogy nekem kéne nyilvánvalóvá tenni de tényleg nem szeretném lejáratni magam és az agyára menni..Nem tudom mi van velem,mindig egy magabiztos határozott lány voltam...
2014. okt. 27. 13:50
 6/13 anonim ***** válasza:

Viszont az a jó kérdé, hogy az "udvarló fél" nem érzi magát ezekben az esetekben úgy, hogy "neki kell nonstop nyomulnia" ergo - hogy is fogalmazzam - bármikor kikerülhet belőle és neki kell majd örökké "harcolnia" meg "udvarolgatnia" még több év kapcsolat után is (nem lehet vicces 50 évgi ezt csinálni, mert akkor is jó kérdés mint gondol a másik fél valójában és nem mondjuk érdeke van benne vagy jó az neki ha te ott parádéol)

2014. okt. 27. 13:50
 7/13 A kérdező kommentje:
És szerintetek mit írjak rá? Ha úgy nézzük én tűntem el tegnap este,vártam hogy bedobjon valami témát de nem dobott sajnos....:D
2014. okt. 27. 13:52
 8/13 anonim ***** válasza:

Akármit.

Előző: Nyilván van egy pont, ahol már az kezdő fél nem elég, ha egyoldalúan "udvarolgat". Itt már ha kölcsönös az érdeklődés, akkor a másik félnek is bele kell tennie a kapcsolatba, vagy halott ügy az egész. Én azt mondanám, hogy onnantól, hogy a kezdő fél egyértelművé tette a szándékát, helyénvaló, ha a másik fél - ha vevő a kezdő fél közeledésére, elkezdi Ő is aktívan építeni a kapcsolatot. Így fair. Én legalább is nem nyomulnék folyamatosan, egyoldalúan egy lányra, hogy folyton én hívjam mindenhová, folyton én keressem stb. Ha passzív, akkor hagyom a fenébe. Nyilván igaz fordított esetben is.

2014. okt. 27. 13:55
 9/13 A kérdező kommentje:
De pont itt szeretnék hozzászólni a kölcsönös érdeklődés témához,ha annyira érdekelném csak rám írt volna nem ?
2014. okt. 27. 13:58
 10/13 anonim ***** válasza:

Ha simán hiheti, hogy csak barátkozni akarsz - mivel gondolom nem dörgölted az orra alá, hogy "Hé, tetszel!".

Amúgy a ráírást úgy érted, hogy Ő kezdett volna? Mert nem minden srác az a fajta, aki csak úgy véletlenszerűen ráír a tetsző lányra és löki neki a rizsát. Másrészt eddig lehet, hogy sosem gondolt rád úgy. Te szemelted ki, neked kell az olyan jellegű érdeklődését felkelteni valahogy.

DE

Ha arra gondolsz, hogy vissza miért nem írt azóta... hát jó kérdés.

Én amondó vagyok, hogy írj rá még egyszer, DE harmadik alkalommal ne! Ha akkor sem keres, akkor felejtsd el inkább.

2014. okt. 27. 14:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!