Életemben először én kezdeményeztem beszélgetést egy sráccal, akivel szívesen megismerkednék. Szerintetek?
Figyelt kérdés
Nagyon hülyén éreztem magam,de egyik barátom rávett a dologra..Írtam a srácnak hogy nem szeretném zavarni,stb erre írta hogy nem zavarom és utána 3-4 órát végigbeszélgettünk..Aztán egy kicsit megakadt a beszélgetés és azóta(tegnap este) nem írt rám..Az utolsó üzenetet ő írta,de csak helyeselt a mondanivalómra...Én nem merek többet ráírni,érdeklődőnek tűnt és sokat beszélgettünk,de állítólag egy félénk srác..Szerintetek fog írni,vagy sok lehettem neki és azért nem írt? 20/L2014. okt. 27. 13:41
11/13 anonim válasza:
Viszont nem ártana tudtára adnod, hogy mi van. Mert lehet akkor úgy is áll hozzá. Ha pedig nem érdekli a dolog, hát Istenem.... Te megpróbáltad. :) Nem könnyű ez, az biztos.
12/13 A kérdező kommentje:
Rendben,próba szerencse köszönöm:))
2014. okt. 27. 14:05
13/13 anonim válasza:
Ha ő ìrt utoljara akkor te jössz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!