Van egy lány meg egy jó pár dolog?
Nos van egy lány akit nagyon kedvelek és szeretnék vele összejönni de egy barátnője aki jó barátom rendszeresen ölelget, belém karol amivel nem lenne baj mert szép lány kedves, kedvelem is, viszont mikor annak a lánynak a közelében vagyok és akkor csinálja ezeket... hát furán érzem magam szóval 2 kérdésem lenne:Lányok titeket zavar ha egy fiú ölelkezik egy lánnyal miközben az inkább veletek szeretne összejönni és zavarna az ismerkedésben ha az utóbbiakat tapasztaljátok.
Esetleg megpróbáltam azt, hogy csak félig olyan fiú haverosan ölelem meg de ez kivan lőve mert megfogja a kezeim a dereka köré rakja és megölel. Nem szeretném megsérteni mert az egyik legjobb lánybarátom és szinte olyan mintha a húgom lenne szóval nem tudom mit tegyek. (esetleg az is megfordult a fejemben, hogy azért ilyen kedves velem mert kedvel persze ebben nem vagyok biztos viszont ha igen akkor meg dráma lenne mert egyesek szerint a lánybarátom szebb mint amelyik nekem tetszik csak hát az a lány amelyik tetszik számomra olyan tulajdonságokkal is rendelkezik amivel más lány nem viszont csak én kezdtem el vele ismerkedni más fiúval még nem is igazán láttam élőben még barátilag sem mert hát kicsit visszahúzódó és nem szeretném ha kérdezgetnék mert egy-két lány (jó értelemben) furán néz rám és egy másik lány is van aki már el is próbál velem kezdeni ismerkedni és nem tudom, hogy tudassam vele, hogy jobb szeretném barátnak anélkül, hogy megbántsam. (magában ez elég sok nekem így egyszerre mert 4 hónapja még egy kocka voltam nem buliztam még és hát külsőmmel nem teljesen vagyok megelégedve és emiatt nem hittem volna, hogy van esélyem ilyen jó lányoknál így általában félelem érzett nélkül voltam velük és hát a beszédemen meg a "romantikus" viccelődéseimen elég jót mulatnak és úgy néz ki ez lett a nemvárt eredmény.Kellene a segítség mert nem szeretnék senkit megbántani. Az egészben az a vicc, hogy amikor azzal a csajjal vok aki tetszik akkor nagyon tudok félni és akkor is nagyon izgulok ha csak oda megyek hozzá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!