Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Milyen választ írjak erre a...

Milyen választ írjak erre a kérdésre?

Figyelt kérdés
bejelöltem egy csajt facen,vissza is jelölt kb másfél hónapja már..lájkolgattuk egymást..ma meg rám írt,hogy "szia! ne haragudj,de honnan ismerjük egymást?" nem akarom,hogy töröljön meg bármi,alapvetően szimpatikus,nem akarok tőle semmit,csak szép,jók a képei..nem ismerem,de miután lájkolta pár képemet bejelöltem. nem értem,h most miért teszi fel ezt a kérdést...mit tudnék írni neki,hogy ne töröljön le? lehetőleg kedves akarok lenni,és nem valami balf..sz dolgot írni,hogy "szia! nem sajnos"..szóval légyszi adjatok valami tippet,főleg csajok,ti biztos tudtok valami jobbat..kérlek ne osszatok le! elég visszahúzódó és beparázós típus vagyok,ezért nem is tudok nagyon mit írni,hogy ne töröljön..segítsetek pls! 23/F :)

2014. nov. 9. 22:15
 1/8 anonim ***** válasza:

Semmit - vagyis mindegy, mert törölve leszel.

Ez egy elég gagyi próbálkozás amit megpróbáltál, de hát a hibáiból tanul az ember!

2014. nov. 9. 22:16
 2/8 anonim ***** válasza:

háát..nézd meg hol volt akkoriban amikor bejelölted...mondjuk ilyen diszkóban/koncerten..hátha megosztotta ,hogy ott volt,

és írd ,hogy onnan ismered...ha ennyire nem akarod ,hogy töröljön

2014. nov. 9. 22:17
 3/8 Láttál már,de mégse :) ***** válasza:

"Hogy mi?

Komolyan nem.emlékszel?

Komolyan????

Ez most fájt,csalódott vagyok"

:D

2014. nov. 9. 22:18
 4/8 anonim válasza:
jár a keksz
2014. nov. 9. 22:18
 5/8 anonim ***** válasza:
"Most egy világot romboltál porig bennem. :("
2014. nov. 9. 22:19
 6/8 anonim ***** válasza:

"nem akarok tőle semmit"

Akkor meg kit érdekel, mintha nem lenne millió eszméletlenül jó csaj az országban...

"vissza is jelölt" "lájkolta pár képemet bejelöltem"

Gondolom ha törölni akarna be sem jelölt volna, szóval érted.

Oké h visszahúzódó vagy de azért annyi önbizalmad legyen hogyha azt mondod neki h: nem ismeritek egymást de ezen változtatni kellene, és ő nemet mond akkor te még ne omolj össze...

2014. nov. 9. 22:28
 7/8 anonim ***** válasza:
100%

Csak röviden, lényegre törően:

Szia! Eddig még nem ismerjük egymást, de szimpatikusnak tűntél ezért bejelöltelek, ha nem baj. volna kedved beszélgetni?

Kb. ennyi.

2014. nov. 10. 19:40
 8/8 A kérdező kommentje:
koszi szepeeeen!!!:)
2014. nov. 10. 21:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!