Elkezdett udvarolni nekem egy fiú és nem tudom mit tegyek!? Légyszíves próbáljatok nekem erre a kérdésre választ kapni!
Figyelt kérdés
Van egy fiú aki járna velem ( Ez lenne az első fiú az életemben) már egyszer találkoztunk,aranyosnak és szimpatikusnak tűnt ő már járni szeretne velem és mindennap találkozni. Nem értem miért de megijedtem minden este beszélek vele facebookon akkor elmúlik a rossz érzésem de mikor reggel felébredek újra eszembe jut és nem tudom hogy mi tévő legyek... Nem értem h miért vannak ilyen érzelmi hullámaim?? Ebben szeretném a segítségeteket kérni!! Köszönöm szépen előre is a válaszokat!2013. júl. 3. 12:58
2/3 anonim válasza:
A mindennapi találkozás szerintem már sok, mondd meg neki Te is, hogy kicsit lassíthatna, ha amúgy tetszik.
3/3 xKakashix válasza:
Igen + mondd el neki, hogy te hogy érzel és ő is le fog nyugodni. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!