A barátnőmmel most készülűnk az első alkalomra már mint hogy neki az első! Hasznaljunk óvszert? és az elso alkalom utan mennyit kell várjon hogy ujbol megtehessűk? Komoly valaszokat legyszives
Figyelt kérdés
2013. jún. 23. 16:05
1/9 anonim válasza:
Biológia óra nem létezik, Google nem létezik, kismillió felhomályosító szarság nem létezik, ne is gondoljon ilyen fikciókra.
2/9 anonim válasza:
Minek az óvszer? Nem kell, úgyis csökken a magyar népesség. Nehogy tegyetek ez ellen!
3/9 anonim válasza:
attól hogy ez lesz neki az első még lehet terhes,és amint mindketten akarjátok
4/9 A kérdező kommentje:
Magyar orarol az egesszrol hianyoztatok vagy csak nem tudtok rendesen olvasni?en aszt irtam komoly valaszokat kerek!!
2013. jún. 23. 16:36
5/9 anonim válasza:
Komoly választ?
1: ÓVSZER!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Szerinted mégis, mire való?
2: Kb. egy hét. Attól függ, meddig vérzik, és utána kell még pár nap, míg teljesen begyógyul.
6/9 A kérdező kommentje:
ok koszonom szepen
2013. jún. 23. 16:54
7/9 anonim válasza:
azért én hozzátenném az is hogy én nem véreztem és utána többször is csináltuk. de rögtön az első után. bár első pár alkalommal nem mentem el, valószínűleg mert nem volt valami jó a partnerem az ágyban..
8/9 anonim válasza:
Én mikor elvesztettem a szüzességem, nem fájt, nem véreztem, kb 5X volt orgazmusom és egymás után 3X csináltuk kisebb nagyobb szünetekkel. Tehát:emberfüggő! :)
9/9 anonim válasza:
Ja és óvszer kötelező! 8as voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!