Első alkalom? Többi lent, inkább lányok válaszát
várom
Figyelt kérdés
Hány évesen vesztettétek el? Mennyi ideje voltatok együtt a párotokkal? Előre kitűztétek a napot, vagy csak spontán volt? Különleges alkalom volt, például szülinap vagy évforduló? Milyen pózban? Fájt vagy nem? Élveztétek? Nem féltetek előtte? Romantikus volt? Esetleg gyertya, halk zene? A fiúk vigyáztak rátok? Utána meddig voltatok még együtt? stb.
2013. jún. 21. 10:28
1/8 anonim válasza:
3 hónap híján 16 voltam, akkor 1 hónapja voltunk együtt barátommal, Csak spontán jött. Nem volt semmi különleges alkalom.. Eléggé fájt, nem véreztem nagyon. A 2. nekem pl. sokkal jobban fájt. :) Az elsőt nem élveztem, nem hagytam h sokáig csinálja, mert eléggé fájt. Ő nagyon rendes volt, és megértette, és később is óvatosan csinálta. Egyáltalán nem féltem előtte mert teljesen bele voltam zúgva a fiúba. :) Nem volt se gyertya se zene.:)
Még mindig együtt vagyok vele, már több mint 2 éve. :)
2013. jún. 21. 10:57
2/8 Dóri0717 válasza:
15 voltam, másfél hónapja voltunk együtt. Előtte is próbálkoztunk párszor, de túl szűk voltam hozzá, s nem sikerült. Mikor összejött, hát nem volt kellemes, de örültem, hogy ő legalább az első. Figyelmes volt, vigyázott rám. Vérzés nekem sem volt. Utána még jópár alkalom kellemetlen volt nekem. Eltervezni szerintem ezt nem lehet, jobb spontán. Első póznak mi misszionáriusba csináltuk. Amíg nem vagy tapasztalt, meg még érzékeny is ha beteszi, ez szerintem a legjobb.
amúgy meg hogy mennyi időnek kell eltelnie, ezt úgyis érezni fogod. Én nála éreztem először, hogy nem lennék szégyellős ruha nélkül, s természetes volt, ahogy alakultak a dolgok. 5 és fél év után még mindig vele vagyok :)
2013. jún. 21. 11:15
3/8 anonim válasza:
16 voltam 2hete voltunk együtt, megbeszéltük az alkalmat amikor tudtuk hogy nem lesz itthon senki ,eléggé fájt nem is fejeztük be megértő volt türelmes bár én voltam neki is az első , féltem nagyon paráltam azért mégis, zene és gyertya is volt elég romantikusra sikeredett, azóta együtt vagyunk 4hónapja
2013. jún. 21. 13:15
4/8 anonim válasza:
18 voltam és vagyok (tegnap vesztettem el) 2,5 hónapja vagyunk együtt, nem tűztük ki csak utalgattunk, én mondtam neki hogy kettesben leszünk mert nem lesz itthon senki és hogy remélem felkészült lesz, szóval nem spontán de nem kitűzött nap volt, se szülinap se évforduló se semmi, misszionáriusban kezdtük de mivel ő kicsit feszült volt (neki is első volt) áttértünk lovalóra, nem fájt inkább feszített, nem is véreztem de én nagyon fel voltam izgulva (és ugye az is fontos) jó volt, szeretem őt de nem mentem el (ő sem) mint mondtam ő egy kicsit feszült volt, én nem féltem, se gyertya se zene, semmi romantika viszont sok viccelődés nevetés szerelem :) Vigyázott rám, bármit kértem figyelt, és augusztusban fogunk szakítani mert én külföldre költözöm,szóval még 2,5 hónapot talán 3-mat is együtt leszünk (ha nem költöznék el, nem tudom meddig maradnánk együtt. Le tudnám élni vele az életem.)
2013. jún. 21. 19:53
5/8 anonim válasza:
kedves előttem szóló!
Ne idegesíts hogy ezért fogtok szakítani!
Ha szereted, és ő is téged, akkor ezt simán meg lehet oldani, én tuti hogy egy ilyen miatt soha nem szakítanék a barátommal ha szeretem. Vidd magaddal, és kész. :)
2013. jún. 22. 09:16
6/8 anonim válasza:
par nappal 17 eves korom elott vesztettem el. nem voltunk egyutt de en fulig szerelmes voltam bele. utolag kiderult hogy o is belem es jobban felt az elsotol mint en ( o nem volt kezdo csak nem akarta hogy fajjon) sokat beszelgettunk elotte mondta h nem szamit h neki milyen a lenyeg h nekem legyen jo. nagyon aranyos volt en voltam fellul mert en ereztem hogy mennyire feszul (nekem nem.fajt) tok jo volt elotte sokat pettingeltunk es a veget mar elveztem is :)) imadom azt a napot az egyio.kedvencem :) utana sokkal osszejottunk, ugymond elotte is egyutt voltunk mert egyikunk sem.volt massal csak nem volt kimondva. 11 honapja vagyunk egyutt es remelem hogy orokke egyutt is maradunk :)
2013. jún. 23. 18:02
7/8 anonim válasza:
Kedves ötödik hozzászóló. Hidd el ha tehetném megtenném, de én csak 18 vagyok ő csak 21, egyetemre jár nem szeretném ha miattam kellene abbahagynia vagy ilyesmi. Nagyon szeretem, de ő is ki lenne akadva ha én feladnám miatta a sulit. El vagyok keseredve, nem akarom felani ezt a kapcsolatot de ekkora távolságban (Dánia - Magyarország) egyikünk sem gazdag, hogy hetente repüljünk egymáshoz, így sajnos eléggé lehetetlen vállalkozásnak tűnik, a távkapcsolat. Nem tudom mi lesz, még kiderül talán valahogy kihúzzuk 2 évig aztán ő befejezi az egyetemet és ha akarna kijöhetne hozzám. :)
2013. jún. 24. 21:20
8/8 anonim válasza:
Nem régen. 17 leszek. előre kitűztük. nem volt különleges alkalom. misszionárius, de utána lovagló is. nem fájt pedig féltem tőle. élveztem de orgazmusom nem volt. vigyáztak rám. de nem kapcsolatban történt, hanem az egyik exemmel :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!