Ha ezt mondja egy lány, honnan fogom tudni, ha közeledik?
Figyelt kérdés
A lány állítása szerint gyakran félreértik, sokszor van, hogy ha kedves egy fiúval, akkor azt hiszi a fiú, hogy közeledik hozzá a lány. Engem nagyon érdekel a csaj, de mióta ezt mondta, nem tudom mit miért csinál. Voltak "elég kedves" megjegyzései, de attól félek, félreértem én is, mint más.
(Már sokszor tettem megjegyzéseket neki, amiből tudhatja, hogy régóta kedvelem, és egyre valószínűbb, hogy "rájött".)
Tudna valaki segíteni kiigazodni? :)
2014. nov. 9. 21:42
3/7 A kérdező kommentje:
Kicsit bővebben, ha lehet. :)
2014. nov. 9. 22:09
4/7 anonim válasza:
Ha elmondta, akkor veled biztos tudatosabban kedves... :)
5/7 A kérdező kommentje:
Utolsó, úgy érted, hogy kedvesebb, mert gondolja, hogy így már nem veszem közeledésnek?
2014. nov. 9. 23:20
6/7 anonim válasza:
Nem... hanem veled azért kedvesebb, mert tényleg szeretne valamit. :)
7/7 anonim válasza:
szerintem nem véletlen hogy elmondta.....gondold végig: másnak elmondta volna? miért éppen neked mondott valami kedveset...stb
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!