Lányok, nektek bejön, ha egy srác lassan közeledik hozzátok (mármint ismerkedési célzattal)?
Figyelt kérdés
Van egy lány, aki tetszik nekem, bár nem tudom, hogy ő ezt tudja-e. Párszor már voltak rövidebb beszélgetéseink, néha viccelődünk, és remélhetőleg élvezi a humoromat. Eddig kevésbé mutattam ki, hogy tetszik nekem, bár már első alkalommal is megtetszett. Nem nyomultam rá azonnal, később már elkezdtünk dumálgatni. Most azt terveztem, hogy fogok neki bókolni is, újabban kicsit többet próbáltam a társaságában lenni, és olyan is volt, hogy az egyik barátnőjével egy rendezvényen mellém ültek (nyilván kevés ismerősük volt ott, nem kell valami nagy banzájra gondolni). Egyébként nem vagyok az a társaság középpontja típusú ember, de kuka sem, kicsit inkább "titokzatos" vagyok, de van önálló véleményem, és azt ki szoktam mondani. Szóval az mennyire jön be a lányoknak, ha a srác fokozatosan közeledik hozzájuk, ha nem rohanja le őket pl. bókokkal? Ilyenkor mennyire észrevehető, ha a srácnak bejön a lány, a lányoknak mennyire jól működik a "radarjuk"? Előre is köszönöm a válaszokat.2013. dec. 7. 21:17
1/4 anonim válasza:
Nem lenne jobb megmondani neki, hogy bejön neked? Tudom nehéz, de hát.. :\
Múltkor találkoztam egy ismerősömmel, akibe bele voltam zúgva, és ő is belém. Azt mondta, hogy adott nekem anno jeleket, de én nem vettem észre, így elúszott ez a lehetőség.
2/4 A kérdező kommentje:
Nem tudom, nem olyan rég ismerjük egymást, és lehet, hogy félénkebb típus olyan szempontból, hogy ha ezt konkrétan kimondom neki, akkor esetleg megijed. Meg azt se tudom, hogy én bejövök-e neki, bár talán igen. Most majd próbálok neki bókolni, később meg majd elhívni valahová. Amúgy meg a jelekből sajnos nem igazán tudok olvasni, ezért is fürödtem be olyan sokszor.
2013. dec. 7. 21:36
3/4 anonim válasza:
minden egyénfüggő
mindenki másképp reagál
nem ismered a célszemélyt még érdemben
csak a cuki külsejét látod kb....
a lányoknak általában nagyon jól működik a radarjuk egyébként
de vigyázz, mert a nagy mosolygások, nevető szemek, kedvesség stb. nem jelent még önmagában semmit...(mármint a lány oldaláról)
4/4 A kérdező kommentje:
Oké, köszi. De akkor mi az, ami majdnem teljes bizonyosságot jelent? Mert tapasztalatom szerint még egy randira hívás se mindig, ott is tudnak bizonytalankodni a lányok, hogy akkor mégis mit akarnak a sráctól. Mire lehet azt mondani, hogy igen, egyértelműen bejövök az illetőnek?
2013. dec. 7. 23:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!