Gazdag pasiként hol talál valaki rendes lányt?
Figyelt kérdés
Aki tényleg rendes és nem csak kihasználni akarja!2014. nov. 8. 19:55
2/8 anonim válasza:
Ne mond el hogy gazdag vagy. Vagyis próbáld titkolni egy darabig.
3/8 anonim válasza:
Ne fitogtasd a vagyonod, csak akkor mond el milyen tehetős vagy ha már megismerted a csajt..
4/8 anonim válasza:
ha szerinted hátrány a rendes lányoknál, akkor ne hangoztasd.
5/8 anonim válasza:
Remélem sehol.
Nem hiányoznak a jövőbe sem a beképzelt apuci vagyonával kérkedő tinik.
6/8 anonim válasza:
Kulturált helyeken
Én is az vagyok amúgy
Hány éves vagy?
7/8 anonim válasza:
Akárhol. Az egyik előző már felvetette, de akár itt is.
8/8 anonim válasza:
Igazabol barhol.De leginkabb a termeszetedtol fugg.Ha hivalkodo vagy, h mennyi penzed leginkabb a penzehes noket fogod bevonzani.De ha kicsit visszafogottabb vagy es nem vered nagydobra, h penzed van akkor a normalis csajt fogsz talalni.De csak rajtad mulik a dolog.
Amugy keszulj fel, privat levelet fogsz kapni a csajoktol, o bizony rendesek ;) Nekem igazabol mind1 lenne, h van a pasinak penze vagy nincs, csak talalnekar egy normalisat... :D 23n
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!