Már kiskoromtól kezdve azt mondták nekem, hogy legyek mindig önmagam, azt majd a nők is díjazzák. Hülyeség lenne?
Figyelt kérdés
Hiába vagyok őszinte, nem verek át senkit, mégsem kellek senkinek. Mi lehet a baj?2014. nov. 7. 19:02
1/7 anonim válasza:
Bizony,megtanulhattad volna,hogy aki a mai világban őszinte,normális,és önmagát adja,azt semmibe nézik,főleg a nők...
2/7 anonim válasza:
Igen, ez csak akkor működik, ha eleve olyan vagy, aki lehet teljesen önmaga. Kicsit kell csalni, magabiztosnak mutatni magad akkor is, ha nem vagy az, kerülni a panaszkodást stb. Olyan ez, mint a nőknél a smink.
3/7 anonim válasza:
Régen még számítottak valamit ezek az értékek, manapság már nem igazán. Jobb, ha átprogramozod magad, mert a nőknek nagyon másra van szükségük. Rafináltnak kell lenni, szédíteni kell őket, mert különben unalmasnak, kiszámíthatónak tartanak majd. Ez a keserű igazság.
4/7 anonim válasza:
Akkor önmagad nem egy kelendő vki. Van ilyen.
5/7 anonim válasza:
Nyilván a légy önmagad addig működik, amíg az "önmagad" értékes lehet valakinek. És sokan azt hiszik, hogy az, hogy őszinték, megbízhatóak, odaadóak, kedvesek, stb, az "vonzó" tulajdonság. Sajnos az ember nem így működik, ezek ugyan jó tulajdonságok, de a vonzalom felkeltésében semmi szerepük sincsen (néha egyenesen kontraproduktívak).
Sajnos ez a helyzet, a társadalom által belénk nevelt "emberi értékek" nem egyeznek meg az evolúció által belénk kódolt "vonzó tulajdonságokkal".
6/7 anonim válasza:
a lányoknak az ilyen kis kinyalt testheztapadósrucbanjárok rózsaszin ingel, vmi elb***ott hajjal.. na a csajoknak ilyenek kellenek. ha te normális vagy egyedül maradsz..
7/7 anonim válasza:
6-os, én pasi vagyok, de ez egyszerűen nem igaz. Igazán jó csajt én konkrétan szinte sosem ilyenekkel látok, hanem jó kiállású, jó stílusérzékkel bíró, férfias pasikkal. Viszont akik ezen szoktak nyafogni, azok általában utóbbi kategóriába sem tartoznak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!