Mi változott a nőkben?
Valóban borzalmas a felhozatal. Vannak az intelligens lányok nagyon hamar, szinte már 14-15 éves koruktól kezdve folyamatosan foglaltak, de ha netán szakítanak is, csupán nagyon rövid ideig egyedülállók, így az esély arra, hogy lecsapjak rá, nagyon-nagyon kevéske.
Aztán vannak az egyedülálló nők, akik hosszabb idő óta szinglik, de belőlük többféle létezik.
1. Vannak azok, akik tizenéves korukban átesnek életük első szerelmén, és azóta nem tudnak ettől az ideáltól elszakadni. Nagyon rossz típus, mert ők az etalonnal az utolsó hajszálig megegyező férfit keresnek. 100%-ban a külsőre mennek, aki a legjobban hasonlít a régi imádottjukra. Teljesen esélytelen!
2. Vannak azok, akik átestek életük nagy szerelmén, túl is tették már magukat rajta, de nem hajlandóak komolyan venni senkit, ezáltal lehetetlenség a közelükbe kerülni, mert ők minden férfiban maximum barátot látnak. Kivételnek számítanak náluk különféle jóképű hírességek, focisták, színészek, zenészek. Egész nap rájuk szoktak csöpögni, omladozni.
3. Vannak azok, akiknek nem tisztázott az előéletük, de nagy valószínűséggel megcsalta a korábbi párjait, bár nem szívesen osztja meg, viszont olyannyira egekbe szökően magas elvárásaik vannak, hogy az már beteges. Általában pénzes ürgékre mennek.
4. Vannak azok, akik nagyon-nagyon szeretnének egy jóképű, helyes, megértő férfit maguk mellé, de például az utcán, a buszon, bárhol, nemhogy nem mernek ránézni egy férfira sem, hanem flegma, öntelt arcot vágva, mindenkin átnézve egy beképzelt nő benyomását keltik. Általában társaságkedvelő nőkről van szó, néhányan összeállnak esténként piálni, és a föld középpontjáig lehordják az összes létező férfit, hogy mind szemét mocskok.
5. Vannak azok, akik sunyik, sumákok, de szeretnének ragaszkodni, viszont mégsem osztanak meg semmit magukról, de mégis szeresse valaki őket, és fogadja el az illető férfi az összes hibáját. Csupa ellentmondás! Megváltozni nem akar! Ez az egyik legrosszabb típus. Nem szívesen beszélnek magukról, nem szívesen beszélnek a múltjukról, valószínűleg valami hibádzik a múltjukban, vagy őt verték át, vagy ő vert át valakit, a lényeg, hogy nem nagyon szeret magáról beszélni. Általában kevésbé őszinte típus, és elvárja a férfitól, hogy a gondolataiba lásson, kitalálja a bajait, belelásson a lelkébe stb. Túlságosan összetett személyiség, ezen kívül hangulatingadozásai is vannak. Borzalmas lehet vele egy kapcsolat!
Hirtelen ennyi jutott eszembe, szerintem órákig tudnám sorolgatni...
Nőként nem is tudom hol kezdjem. Nagy igazságok hangzottak itt el. De mindez igaz férfira és nőre is egyaránt. A mai generációk nagyon másak. Lehet csak én születtem rossz korba, de az biztos, hogy az emberek többsége csakis a pénzre, az élvezetekre hajt. Eltűnt az erkölcsösség, a tisztelet, a bizalom. Talán manapság az emberek csak időszakra választanak párt, amíg megunják, s majd keresnek mást. Sok férfitól hallom,hogy milyen nehéz rendes lányt találni, mert már mind foglaltak akik jók. Igen, egy részük. Többiek pedig sokat csalódtak és nem mernek már szeretni, bízni stb.
Sok embert ismerek, vannak tapasztalataim, de még én sem leltem meg a párom.
leveleztem innen egy csajjal aki olyan 26 volt, legalábbis ennyinek mondta magát. Ő kijelentette, hogy csak 5 évre vállal párkapcsolatot.
Ezek után legyen kedve az embernek ismerkedni? 9 szénakazal közül kell megtalálni azt a bizonyos gombostűt, és akkor még vannak ál gombostűk is, amik megnehezítik a keresést.
25F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!