Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Mi változott meg és miért? Mi...

Mi változott meg és miért? Mi jó neki ebben?

Figyelt kérdés

Tehát: Adott egy a pasi, aki remekül kijön egy nővel.

Nagyon barátságos, már-már meglepően mennyire közvetlen, konkrétan koslat utána. Bárhol meglátja, odamegy hozzá. Keresi, kíváncsi rá, találkákat szervez. Tehát nyomul ezerrel.

Aztán ez megszakad, egy ideig nem beszélnek. Találkoznak, beszélgetnek, de valami megváltozott.

Kedves, aranyos még mindig, de fura...

Hogy és mitől szűnik meg ez rajongás?

Észrevétel: Míg kevésbé foglalkoztam vele, sokkal jobban odavolt értem...

Kialakít egy bizalmi kapcsolatot, és felrúgja!?

Olyan dolgokról beszél, mint senki másnak. Teljesen a bizalmamba férkőzik. Annyi mindent elmondott...

Ilyen gyorsan elfelejtette ezt az egészet? Hogy van ez?

2014. aug. 9. 21:34
 1/8 anonim ***** válasza:
Probált megszerezni téged, járni akart veled, gondolom nem jött össze és azóta talált egy olyan lányt akivel összejött. Rendes, mert örül a mostani kapcsolatának és esze ágában sincs elrontani, azért hogy továbbra is a Te egodat növelje.
2014. aug. 9. 21:37
 2/8 A kérdező kommentje:

1. Eddig is volt kapcsolata.

2. Szerintem én növeltem az ő egóját.

2014. aug. 9. 21:41
 3/8 anonim ***** válasza:
tőle kellene megkérdezni! Lehet össze akart veled jönni. te jöttél össze másik pasival. lehet nála ez ilyen fellángolás volt. Lehet látta hogy más pasikkal is ismerkedsz és nem bírja a konkurenciát. valaki mondott rólad valamit neki. kiábrándult belőled stb...
2014. aug. 9. 21:41
 4/8 A kérdező kommentje:

Most is normális, kedves. Egyik pillanatban flörtöl, a másikban meg csak köszön stb. Egyik végletből a másikba...

Nem ír, de azért rákérdez, hogy én miért nem írok se semmi? (ő sokat dolgozik, de ez...)

2014. aug. 9. 21:44
 5/8 anonim ***** válasza:
Kell neked ez a pasi? Ha nem, akkor nem mindegy, hogy miért szakadt meg a dolog?
2014. aug. 9. 21:46
 6/8 A kérdező kommentje:
Ha nem kellene, szóba se hoznám ezt az egészet.
2014. aug. 9. 21:47
 7/8 anonim ***** válasza:
Ha kell neked, akkor ne játszatok egymással, néha a pasik annyira érthetetlenek, mond meg neki őszintén, hogy tetszik vagy birod a fejét és szeretnél vele találkozni, esetleg járni..
2014. aug. 9. 21:54
 8/8 anonim ***** válasza:
Jól
2014. aug. 9. 22:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!