Egy lánynál is annyira számít az egzisztenciája, iskolai végzettségei mint egy férfinél?
Figyelt kérdés
Ha tegyük fel ismerkedésre kerül a sor...vagy elnézőbbek a pasik nem úgy mint fordított esetben mi csajok?2014. nov. 6. 20:49
1/10 anonim válasza:
Hát én már csak azért sem lennék elnéző, mert ti sem vagytok azok.Egy kapcsolat szerintem ne a pénzre épüljön, ha mindkettő fél képes ellátni saját magát, akkor az úgy jobban működhet, mintha az egyik fél a másikon élne, mert az előbb utóbb az egyik fél számára kellemetlenné válhat.
2/10 anonim válasza:
nem minden nő olyan anyagias, mint te :D
3/10 RRR válasza:
mondjuk egy kukabúvárt kihagynék az életemből!
4/10 anonim válasza:
Értelmes embereknél nem ez számít...
5/10 anonim válasza:
Azt hiszed minden csaj a pénzre hajt?
6/10 anonim válasza:
Háát azért legyen valami szakmája , egy érettségi sem utolsó, de nincs nagy elvárás, lényeg , hogy 2 lábbal álljon a földön és szépen járjon el dolgozni és ne várja el h a 2 szép szeméért eltartsák.
7/10 anonim válasza:
Engem nem túlzottan izgat egy nő végzettsége, ha egyszer értelmes és intelligens. Beszéltem én már bunkó, tahó egyetemista p#csával és teljesen normális, aranyos, művelt szakmunkás végzettségű lánnyal is. Szóval a nőknél a végzettség nincs arányosságban a műveltséggel, az olvasottsággal és az intelligenciával.
10/10 anonim válasza:
A pasik többsége nem nézi mi a csaj végzettsége, legyen valami és kész. Már bocsánat az általánosításért de ezt tapasztalom. Arra harapnak ha jobb munkája van mint nekik, néhányukban ez valamiért kisebbrendűségi érzést kelt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!