Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Egy lánynál is annyira számít...

Egy lánynál is annyira számít az egzisztenciája, iskolai végzettségei mint egy férfinél?

Figyelt kérdés
Ha tegyük fel ismerkedésre kerül a sor...vagy elnézőbbek a pasik nem úgy mint fordított esetben mi csajok?

2014. nov. 6. 20:49
 1/10 anonim ***** válasza:
66%
Hát én már csak azért sem lennék elnéző, mert ti sem vagytok azok.Egy kapcsolat szerintem ne a pénzre épüljön, ha mindkettő fél képes ellátni saját magát, akkor az úgy jobban működhet, mintha az egyik fél a másikon élne, mert az előbb utóbb az egyik fél számára kellemetlenné válhat.
2014. nov. 6. 20:51
 2/10 anonim ***** válasza:
nem minden nő olyan anyagias, mint te :D
2014. nov. 6. 20:51
 3/10 RRR ***** válasza:
mondjuk egy kukabúvárt kihagynék az életemből!
2014. nov. 6. 20:52
 4/10 anonim ***** válasza:
Értelmes embereknél nem ez számít...
2014. nov. 6. 20:53
 5/10 anonim válasza:
Azt hiszed minden csaj a pénzre hajt?
2014. nov. 6. 20:55
 6/10 anonim ***** válasza:
Háát azért legyen valami szakmája , egy érettségi sem utolsó, de nincs nagy elvárás, lényeg , hogy 2 lábbal álljon a földön és szépen járjon el dolgozni és ne várja el h a 2 szép szeméért eltartsák.
2014. nov. 6. 21:01
 7/10 anonim ***** válasza:
Engem nem túlzottan izgat egy nő végzettsége, ha egyszer értelmes és intelligens. Beszéltem én már bunkó, tahó egyetemista p#csával és teljesen normális, aranyos, művelt szakmunkás végzettségű lánnyal is. Szóval a nőknél a végzettség nincs arányosságban a műveltséggel, az olvasottsággal és az intelligenciával.
2014. nov. 6. 21:12
 8/10 anonim ***** válasza:
# 7 Al Bundy, l, te vagy az? xD
2014. nov. 6. 21:14
 9/10 anonim ***** válasza:
#8: ?
2014. nov. 6. 21:19
 10/10 anonim ***** válasza:
A pasik többsége nem nézi mi a csaj végzettsége, legyen valami és kész. Már bocsánat az általánosításért de ezt tapasztalom. Arra harapnak ha jobb munkája van mint nekik, néhányukban ez valamiért kisebbrendűségi érzést kelt.
2014. nov. 6. 23:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!