Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Itt siránkozó szűz fiúcskák! Az nem jutott még eszetekbe, hogy egy csúnya lánynak esélytelen a párkapcsolat, míg egy csúnya fiúnak ha jó dumája van, vagy jó egzisztenciája még mindig kaphat nőt?
jajj istenem
hát gyönyörű
mondjuk jogos de ha fiú vagy akkor mért néznéd a lányok oldalát?
"míg egy csúnya fiúnak ha jó dumája van, vagy jó egzisztenciája még mindig kaphat nőt?"
Látszik anyukám hogy te még semmit nem tudsz az életről, a férfiakról meg pláne. Pont ellenkezőleg. Ha egy lány mondjuk nem a legszebb, akkor még mindig van esélye fiúknál, akkor is ha nem a leghelyesebbeknél. Míg egy ronda fiú akármilyen dumával rendelkezhet, egzisztenciával, stb, a jó csajokat nem ő fogja meghúzni.
Sokak szerint jóképűség szempontjából "benne vagyok a top kategóriában" és nekem a külső nem számít, sőt, valahogy olyannal találkoztam, hogy sok lány el van szállva magától, ha jobb az átlagosnál...
Nem volt sose barátnőm.
30+F
jó, most lett elegem :D
tegyünk egy próbát! 22 éves, átlagos külsejű srác vagyok. bevállalok randit pár itt siránkozó csúnya lánnyal, de csak Budapesten!
várom a priviket, kíváncsi vagyok mennyi lesz.
Szerintem relatív a szépség, mindenkinek más a szép. Ha egy nő belenéz a tükörbe, csak a hibáit látja. Én sem tartom szépnek magam, még is voltak akik próbálkoztak nálam.
Ha egy pasi szűz, tegyen érte hogy ne legyen az. Járjon el szórakozni, ismerkedni hátha talál valakit.
Semelyik nem nehéz, csak tenni kell ellene.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!