Miért van az, hogy a nőknek még a leszólítás témában is nagy igényeik vannak?
#19: A baj azzal van, amikor pont megmozdítjuk a valagunkat, és akkor vágódunk pofával bele a szarba, majd a mélybe süppedéshez maguk a nők is asszisztálnak pár centit lefelé. :) Sok-sok férfitársam ezért inkább nem is mer tenni semmit, ha egyszer biztos a bukás.
Miért nem kezdeményezünk a nőknél? Mert ti választotok! Ti szabjátok meg, hogy van-e esélyünk nálatok, vagy sem! Ez a szomorú valóság! Nekünk udvarolnunk kelljen, hogy ti dönthessetek, ez valahogy nem fair. Tudtommal kettőn áll a vásár, és egy nőnek is bele kéne dobni valamit a talonba, ha egyszer a férfi veszi a bátorságot a kezdeményezésre, ismerkedésre.
Biztos van. Fogadjunk itt is most rád írt vagy 20 ember, amint meglátták, hogy szingli magányos nő vagy. Én ilyet írnék a kutya se írna rám, elhiszed?
" Miért nem kezdeményezünk a nőknél? Mert ti választotok! Ti szabjátok meg, hogy van-e esélyünk nálatok, vagy sem! Ez a szomorú valóság!"
Átgondoltad te amit ide leírtál? Naná, hogy én szabom meg, kinek van esélye nálam, ahogyan egy férfi dönti el azt, hogy ő meg akar-e próbálkozni vagy sem. Ha nem próbálkozik be, nem lesz semmi, ha igen, eldöntöm, hogy érdekel-e.
Tudod, nagyon rövid az élet ahhoz, hogy jutalomfalat legyek unalmas, fantáziátlan pasiknak és sajnálatból jöjjek össze velük. Főleg a nőgyűlölő fajtával van a gond, mert azokra meg szinte rá van írva hogy milyenek és messze el kell őket kerülni.
Szerintem nem bűn hogy annyit legalább elvárok amit én is adni tudok: intelligenciát, humort, kreativitást. Külsőre átlagos vagyok, a párom is az.
#27: Ha egyszer van párod, akkor szerintem te már nemigazán dönthetsz ilyenekről. Vagy ma már nem divat a monogámia? ;D
Viccet félretéve, jól át van ez gondolva. Gyakorlatilag minden döntési jog rátok van ruházva. Leszólítunk? Döntesz arról, hogy szóba állsz velem. Beszélgetni kezdünk? Döntesz arról, hogy érdekel-e téged egyáltalán a témakör, amiről éppen beszélek veled. Mondok egy teljesen hétköznapi poént? Te eldöntöd, hogy az vicces-e vagy sem. Látod, miden tőled függ, és nem a férfitól. Beszélek a hobbimról? Majd te döntesz, hogy meghallgatsz-e. El szeretném kérni a számod? Majd te döntesz, hogy odaadod-e. Szeretnélek megjelölni FB-on, hogy késő estig ott folytassuk az agymenéseinket? Majd te döntesz, hogy folytathatjuk-e. Szeretném, ha holnap megint találkoznánk? Majd te eldöntöd, hogy holnap szánsz-e rám egy kis időt. Látod, minden rajtad, rajtatok, nőkön múlik. És akkor a nők papolnak arról, hogy a férfiak eszközként kezelik őket? Lassan már mi vagyunk eszközök a nők kezében...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!