A nők milyen alapon állítják, hogy a férfi dolga kezdeményezni?
Egyetértek.
Ha nekem tetszik egy lány, akkor nyilván én kezdeményezek.
De ha esetleg én tetszem valakinek, akkor tegye már meg az első néhány lépést, különben honnan jöjjek rá, hogy bejövök neki?
20/f
Nagyon ritkán kezdeményeztem, amikor igen, azok csak alkalmi kapcsolatok voltak!
Lehet, maradi vagyok, de nekem fontos, hogy a férfi legyen férfi! És ehhez ez is hozzátartozik! Érezzem azt, hogy igenis, akar engem! Hogy bátor, nem fél megközelíteni...
Más dolog küldeni a jeleket... de akkor is a férfi tegye meg az első lépést!
Ha ehhez túl pipogya, akkor onnantól már nem tudnék teljes értékű férfiként tekinteni rá...
mert a férfi a domináns,és az értelmesebb is.Az más kérdés,hogy nincs ami motiváljon,hiszen silány az árú legjava
a nők meg: aha,igen,aha,nem. válaszokat cserélgetve válaszolgatnak,és csak remélni merem,hogy,valamilyen szinten megértik amit mondok..tudod mint mikor állatokhoz beszélsz,és figyelnek,meresztik a szemük
Magamból kiindulva (meg ez gondolom sokakra igaz) én azért nem kezdeményezek, mert így is folyton ismerkedni próbálnak velem meg randira hívni, és nekem már ez is bőven sok, és terhes. Minek keresnék emellé még én is, ha válogathatok ilyen széles felhozatalból?
Szerintem sokaknál ez áll a dolog hátterében.
Nálam főleg az, hogy engem csak úgy tud valaki megfogni, ha ténylegesen ismerem, hetek alatt alakul ki, hogy valaki elkezdjen érdekelni, szóval ez teljesen elképzelhetetlen, hogy valaki idegenhez odamenjek pusztán a külseje miatt.
23L
Nézzünk egy esetet:
szórakozóhelyen szemezik egy nő és egy férfi. A nő egyértelmű jeleket dobál (mosolyog/pirul/babrálja a haját). Na mármost egy igazi fickó erre jóhogy lép, nem? :D
Viszont ha a nő megy oda hozzá szóba elegyedni vele, akkor a hapsi azt érzi, hogy könnyű préda és már nem is vonzza annyira.
Nem igaz?!? :) 25/ N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!