Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért gondolják a nők úgy, hogy kizárólag a férfi dolga kezdeményezni a szexet?
vagy csak olyan nők akadtak az útjába, akiknek az érzésviláguk egy mélyhűtőszekrényével vetekszik. Merthogy szép számmal vannak ilyenek is.
Igen, vannak nők, akik szeretik a szexet, kezdeményeznek, képesek az orgazmusra, de vannak nők, akik nem kezdeményeznek, elvannak szex nélkül 10 évig is, sosem önkielégítenek, és totál nem érdekli őket az egész.
Persze az elején színlelnek, hogy ők a szexistennők, aztán miután jól beleásták magukat a kapcsolatba, kiderül, hogy a szarkeverésen kívül más nem nagyon érdekli őket.
17:52
Miért tett ilyet?
Nem gondoljuk így, de ha egy férfi nem akar szexelni, na akkor nem is lesz szex, ellenben ha egy nő nem akar attól még létrejöhet az aktus.
A számtalan elutasítás pedig idővel a nő kedvét szegi.
Nem hiszem hogy így gondolják. Nem érdemes általánosítani. Talán eddig ilyen típusú barátnőid voltak... de nem ez a jellemző.
36L
6-osnál a pont. Ha a pasi nem akarja, úgyse lesz belőle semmi, ellenben a női önérzetet igencsak letudja rombolni egy ilyen visszautasítás.
Ha én akartam a szexet, minden pasinál pont ugyanúgy jártam... nem akarom már ezt átélni... majd jön ő, ha akar valamit, úgyis nekem is az a jobb érzés, meg ezek szerint a pasiknak is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!