Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Pesten melyek a legnagyobb...

Pesten melyek a legnagyobb forgalmú discok, ahova érdemes is lemenni?

Figyelt kérdés
Úgy láttam a morri2-ben, a moulin rougeban meg a morriligetben igen kevés a csaj nem is beszélve a minőségről, és körülbelül négyszer annyi a fiú a csajok külseje is általában a közepes és a csúnya között, nem is beszélve a bunkó modorukról. Van valami jó hely Pesten, ami nem ilyen és nem is pár tucat emberes mint a b7, meg a minyon?
2014. nov. 6. 05:38
 1/8 A kérdező kommentje:
Bár ahogy belegondolok Budán a Play se jó, három csajhoz mentem oda beszélgetni, volt egy zárkózott, egy vanbarátom, meg egy olyan akitől kérdeztem valamit mondta hogy úgysem találom ki. Valami minőségibb csajok nincsenek valahol, akik nem olyan síkhülyék, hogy nem lehet velük 5 percet beszélgetni?
2014. nov. 6. 05:47
 2/8 A kérdező kommentje:
Érdemes egyáltalán discoba járni? Mert nem nagyon van időm mostanában arra, hogy elutazzak egy discoba, ott párokat lássak meg pár csajcsoportot akik elutasítják a próbálkozókat, meg iszonyú sok fiút. Ennél talán még az utcai csajozás is jobb, minek egyáltalán discoba menni?
2014. nov. 6. 06:05
 3/8 anonim ***** válasza:
Play, Mori Liget a két legjobb.
2014. nov. 6. 06:36
 4/8 A kérdező kommentje:
Egyikbe 80 csávó 10 gőgös lány van, másikban meg a legidiótább csajok a városban, nem?
2014. nov. 6. 08:03
 5/8 anonim ***** válasza:
Hát nemtudom ligetben még nemvoltam de mo.n biztos hogy ez a lagjobb hely. Playbe meg mindig ilyen 1-kor érek be ott vannak fiatalabb csajok is, de bárhova mész mindenhol sokkal több fiu lesz mint lány. UP!-ba viszont ne menj.
2014. nov. 6. 15:53
 6/8 A kérdező kommentje:
Akkor minek discoban elmenni fiúk tengerében csajozni, ami miatt ha a csaj egy oltári nagy balf4sz akkor is simán be tud pasizni, ezért nagy arccal beszélget, míg egyetemi kampuszon, utcán, bkv-n, plázában sokkal több csaj van és normálisabbak?
2014. nov. 6. 18:31
 7/8 anonim ***** válasza:
En bulizni jarok nem ajanlom h ott csajozz...
2014. nov. 6. 19:15
 8/8 A kérdező kommentje:
Miktől a legjobb sorold fel légyszíves, ha az italárak magasak, a csajok gázosak, a zene pedig közepes, meg csak 1 tánctérből lehet választani?
2014. nov. 7. 22:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!