Eddig rendes voltam a nőkkel, nem becsülték meg, adna vki tanácsot milyen bunkó dolgokat tegyek meg hogy megbecsüljenek?
Figyelt kérdés
Komolyan mondom szemét akarok lenni,mert a jó nem kell nekik!2014. nov. 5. 16:03
21/31 A kérdező kommentje:
Okes,sok hasznos hozzászolásod volt ismét, viszlát!
Látod tudom én hogy kell bánni a nôkkel?
Sose ütnek meg egy nôt,szavakkal leépítem
2014. nov. 5. 17:01
22/31 A kérdező kommentje:
Privátban ment a véleményem úgyhogy-->Go!!!!!
2014. nov. 5. 17:05
23/31 anonim válasza:
Nem kapom meg a privátokat, mivel az első levelednél letiltottalak. Vállald nyugodtan a véleményed itt. Ettől mélyebbre úgy sem süllyedhetsz.
24/31 A kérdező kommentje:
Nem erdekelsz mi lenne ha békén hagynal?
2014. nov. 5. 17:09
25/31 anonim válasza:
Írtam már másnak is itt, de neked is írom, hogy nem egy hím fogja nekem megmondani, hogy mit csináljak. :)
Elfogytak az érvek, de leginkább nem is voltak. Szegény...
26/31 anonim válasza:
szánalmas vagy. tudod, mit, kisfiam (ennyi ésszel te csak egy hisztis gyerek vagy, kortól függetlenül... ja és lepontozhatsz baba, amit meglátom a nulla százalékot, gurulni fogok a röhögéstől, mert az csak az én rád és a többi megalázásra gerjedő pasira vett véleményemet támasztja alá, puszi), legyél bunkó, igazi lányt úgy nem fogsz kapni, fél percen belül elterjed a híred, és pár éven belül magadban fogsz recskázni egy romhalmaz kellős közepén, mert minden csaj le fog pattintani, még ennél is jobban. ez van, lehet nyígni, hisztikézni. engem is basztak már át pasik, képzeld, és ugye ti hős férfiak fennen hangoztatjátok, hogy a nők a hisztisek, de én mégsem állok neki kiherélni mindenkit, aki az utamba toppan.
27/31 A kérdező kommentje:
Úristen kiengedtek a dilihazbol az összes Idegbeteg nőt?
Szánalmas vagy!
2014. nov. 5. 18:00
28/31 anonim válasza:
Nem idegbetegek vagyunk, csak unjuk. Unjuk, hogy teleszemetelitek az oldalt. Unjuk, hogy IRL is egyre több ilyen selejt van. Unjuk. Kész. Aki itt szánalmas, az még mindig te vagy. Te nem tudsz összerakni hiba nélkül 2 mondatot és te próbálsz meg egy olyan versenyben indulni, ahol akkor se győznél, ha az IQ-d 100-al több lenne a jelenleginél. Ennyi.
29/31 A kérdező kommentje:
Te 59%-os,az IQ-d is ennyi szerintem,miért nem takarodsz már el innen?Nem veszed észre hogy a kérdést se ilyen egoista nőknek szántam mint Te?vedd már észre magad!!!!Menj el egy szigetre és valahogy maradj is ott,ha lehet!!!!
2014. nov. 5. 19:29
30/31 A kérdező kommentje:
Jé mégis tudok helyessen irni,mégse 59az IQ-m?
Mi történt?
Tanuljátok már meg Ti annyira okos nők,ha egy ffi feltesz egy kérdést amihez nektek hangyafingnyi közötök sincs akkor haladjatok tovább a műkörmös,főzési,gyereknevelési kérdésekhez,ja nincs gyereked,azon nem is csodálkozom!Most már tényleg kotrodj el!!!
2014. nov. 5. 19:36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!