Eddig rendes voltam a nőkkel, nem becsülték meg, adna vki tanácsot milyen bunkó dolgokat tegyek meg hogy megbecsüljenek?
Figyelt kérdés
Komolyan mondom szemét akarok lenni,mert a jó nem kell nekik!2014. nov. 5. 16:03
11/31 anonim válasza:
Alap az hogy egy nő akkor tud megbecsülni, ha szintje felettinek érez és néha kényezteted, de nem viselkedsz vele állandóan kiskutyaként. Minél inkább szintje felettinek érez, annál jobban hajlandó az akaratát alárendelni a tiédnek.
De ez esetben sem kell bunkónak lenni, elég ha magadnak tervezel gyakran külön programot, illetve közös programjaitok jelentős részéről is Te döntesz. Illetve, ha közös háztartásban éltek kiosztod neki a feladatokat.
12/31 anonim válasza:
11. Na majd pont egy hím fogja kiosztani, mikor mit csináljon egy Nő! hahahaha :DDDDDDD
13/31 anonim válasza:
Sanyi, megkaptam az üzeneted, de az a helyzet, hogy aki így gondolkozik, azzal nekem nincs közös témám.
14/31 A kérdező kommentje:
Ha már a nevem kiirtad akkor írd alá a tieddel,59%-oldal neked se lehet túl sok eszed,hogy fenn hordjad az orrod!Ennyi,látod téged szívessen alaznalak
2014. nov. 5. 16:40
15/31 A kérdező kommentje:
13-as amúgy nagyon ügyes és okos lehetsz ha egy kérdés után kész jellemrajzot tudsz szerezni valakiröl!Bocsánat hogy írtam, Fenséges Istennő! -D
2014. nov. 5. 16:45
16/31 anonim válasza:
A „kő kóla?” neked tuti bejönne. De pl. tegyél fel hülye kérdéseket a gyakorira és linkeld el a csajnak, akit kiszemeltél! Már ezzel elkezdesz egy folyamatot, amivwl a csajnak le fog esni elsőre, hogy bákszi vagy. Tuti siket, én mondom neked! :)
17/31 anonim válasza:
Nem csak a kérdés után ítéltem, hanem amit írtál. Plusz ezen az oldalon valahogy tobzódnak a hozzád hasonlók. Szeretnélek sajnálni az együgyűséged miatt, de valahogy nem megy. Bocs.
18/31 A kérdező kommentje:
59%-kal ne legyél már nagyképü!!!!!!
Ha annyira sok eszed van,miért pontoztak le?
2014. nov. 5. 16:50
19/31 A kérdező kommentje:
1mondat ment privátban, nyugodtan írd ki mit írtam-Sanyi vagyok!!!!!
Már beszéltem pár ilyen egoista majommal mint Te,gyerúnk!
Ha lenne képed rólam kidobnad ide,ugye????
2014. nov. 5. 16:54
20/31 anonim válasza:
A pontozgatás itt a "tetszik-nemtetszik" megfelelője. Sokaknak nem tetszik, ha megmondják a frankót. Lsd. neked sem. Ez van. De ja, mutasd meg a csajoknak a kérdésed, egyből omlani fognak érted. Vagy bántalmazd őket fizikailag, ahogy valamelyik hozzád hasonló tanácsolta. Sok sikert.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!