Nektek mekkora súlyt becsültek a 30. dik héten? Megijesztettek, hogy a kicsi súly miatt lehet 3-4 héttel előbb kell megszülni/császár
29+6naposan a súlya 1050gr. A méretei mindig kb masfel héttel voltak lemaradva, viszont nőtt a lemaradás. Most már bő 2,5-3 hét.
A köldökzsinórban 2 ér helyett csak egy van.
Szia! Igen hát egy kicsikét le van maradva. Én leirom minhárom gyerekem 30 hetes méretét.
1. 1500g
2. 1222g
3. 1800g
A köldökzsinór 3 eres, szerintem ezért lehet, hogy előbb fog születni, hogy ne legyen oxigénhiányos. Bízz az orvosodban!
Az enyém 29 hetesen volt 1239g, de az enyém óriásbaba.
2. vagyok,
De érdekes, hogy azt hittem, az enyém 29 hetesen is nagynak számított, aztán ahogy látom nem is.
Végképp nem értem, hogyan lett 62cm és 5kg+ a gyerek a 37. hétre. :/
Nyugodt maradsz és bízol az orvosokban, mert tuti boztos, hogy nem te vagy az első, akinél ilyen helyzet van a praxisukban.
Ha az segít, beszélj másik orvossal is, a jövőbeni gyerekorvosod is adhat tanácsokat, ezen kívül a fejlődésneurológiával/babaneurológussal is felvenném a kapcsolatot, hátha tanácsadásra is fogadnak. De ha minden vizsgálat szerint rendben van a babád, akkor ne stresszelj. Neked tudják, hogy mire kell figyelni és akkor vigyáznak is rátok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!