A szemezés már flörtnek számít?
Figyelt kérdés
ha egy lány "rajtam hagyja" a szemét és végül én nézek más írányba. Vagy csak szívat? Mert ismerjük egymást de azt hittem eddig, hogy utál engem. Régen megbántottuk egymást és azóta egyáltalán nem beszéltünk nem is nagyon láttam azóta. Amúgy pár éve néhány hónapon keresztül szinte nap mint nap beszéltem vele, elég sokat hülyültünk, akkor még kedvelt.2014. nov. 5. 08:53
1/3 anonim válasza:
A címet olvasva azt mondtam: igen.
A szöveget is olvasva azt mondom, szerintem (minimum) ki akar békülni.
2/3 A kérdező kommentje:
köszönöm a választ :)
2014. nov. 5. 09:20
3/3 anonim válasza:
Ez a szituáció annyira ismerős nekem csak itt fordított a szitu. A fiú bámul engem, 3 éve vesztünk össze de akkor is szemezünk de nem szólít le. Az én helyzetemből kiindulva szerintem beszélj vele. Semmit se vesztessz vele :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!