Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Hölgyek hölggyel ismerkedni? L25

MiniBoo kérdése:

Hölgyek hölggyel ismerkedni? L25

Figyelt kérdés
21éves kortól keresnék. ha érdekel adj 1 elérhetőséget

2014. nov. 4. 23:57
1 2 3 4
 31/38 A kérdező kommentje:
szerintem meg ha te úgy vélekedsz h mi betegek vagyunk költözz el 1 lakatlan szigetre egy magad ahol nem találsz "beteg" embereket :)
2014. nov. 7. 16:39
 32/38 anonim válasza:

A #27-es kommentelő helyében sírnék szégyenemben. :D A magasröptű hozzászólásai tényleg mutatják, hogy mekkora észlény.

Én pont olyan ember vagyok, aki nem túlzottan van oda azért, ha valaki nem tud helyesen írni, de nem szoktam szóvá tenni és nem ennek alapján szoktam megítélni másokat. (A #15-ös kommentelő reakciója meg távol álljon tőlem.) MEGESIK, hogy hibázunk, emberek vagyunk… Most mégis megteszem, hogy ítélek, de azért, mert tényleg nem látok mögötte sok értelmet. Nézzük csak az ő kommentjeit: Az ékezetek hiányától eltekintek, de az, hogy kb. minden második szó hibásan van leírva és még ő pattog pl.: a helyesírás miatt, ami persze összefügghet azzal, hogy a leszbik műveletlenebbek… Nem találok szavakat, de ez lehet, hogy annak köszönhető, hogy én is a „betegek” közé tartozom, műveletlen vagyok és kilóg a kapanyél a számból. Én legalább diplomás műveletlen vagyok.

A hölgy szó megtámadásához meg csak annyit fűznék hozzá, hogy a 6 éves öcsém is tudja ennek a szónak a jelentését, és azt is, hogy ez egy kedves, udvarias kifejezés, aminek sokszor jobban örül egy lány, mint más megszólításnak.

2014. nov. 7. 19:49
 33/38 anonim ***** válasza:
Annyira ne védjétek a kérdezőt. Más itt, és más ha üzenetben leveleztek vele, mert amúgy egy tudálékos, beképzelt és szemtelen nő.
2014. nov. 20. 07:37
 34/38 A kérdező kommentje:
akkor te biztosan leveleztél velem A4-es oldalakat :DDDDDDD lehet jól kifaggattál a lényemről h meg tudd mindezt nem? :)
2014. nov. 20. 23:42
 35/38 anonim ***** válasza:
Én is szeretek bővebben levelezni másokkal. Mert a Szia, mizu,honnét írsz, milyen csajok jönnek be- kérdésekkel nem igazán tudok meg többet a másikról. Talán már ez is baj egy ismerkedésnél? Nem kötelező válaszolni egy hosszabb levélre, el is lehet tűnni szó nélkül. Velem is sokan eljátsszák, de igazából hálás lehetek mert megúszok egy sor felesleges emailt vagy egy kellemetlen találkozót. Még mielőtt félreért valaki én nem leveleztem a kérdezővel és nem is őt védtem a hozzászólásaimmal. Viszont mostanra kezdek rájönni lehet a 30-as L nőnek volt igaza folyamatosan süllyed le a színvonal.
2014. nov. 21. 20:54
 36/38 nagyatádi zsolt válasza:
a párom ajánlom 29 éves sportos leszbi nő
2014. nov. 22. 16:57
 37/38 A kérdező kommentje:
köszönöm..de ha te férfi vagy a párod meg leszbikus..h lehettek együtt? nem úgy érted h bisex? :)
2014. nov. 23. 22:44
 38/38 anonim válasza:

Olvasok és ámulok azon, hogy egy random kérdést mennyire ki lehet forgatni :))

Viszont úgy érzem már csak tanító célzattal is, de meg kell osszak egy érdekességet amit főleg a #15. válaszolónak dedikálnék. Most idézet következik az MTA hivatalos helyesírás szótárából: "Ha azonos mondatrészek között és, s, meg, vagy kötőszó áll, eléjük nem teszünk vesszőt:" - szívesen

Egyébként egy másik dolog is szemet szúrt amit nehezen értek, mégpedig azt, hogy egy ilyen kérdéshez miért is jut el egy melegellenes felhasználó? Ha valamit nem szeretek akkor abba nem ártom bele magam. Nem frusztrálom magam vele, ez által pedig a közvetlen környezetemet se fogom. Bár perszemost csak feltételeztem, de lehet, hogy tévedek és nem mérgező környezetben élnek, aminek akkor csak örülni lehet.

2018. szept. 20. 21:32
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!