Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Hölgyek hölggyel ismerkedni? L25

MiniBoo kérdése:

Hölgyek hölggyel ismerkedni? L25

Figyelt kérdés
21éves kortól keresnék. ha érdekel adj 1 elérhetőséget

2014. nov. 4. 23:57
1 2 3 4
 11/38 A kérdező kommentje:
akkor miért írtál ide? :) azokhoz az emberekhez tartozol akik primitívek és együgyűek keress 1 olyan topicot ami megfelel a te agyi kapacitásodnak :) szegénes lehet az életed ha ide jársz "észt" osztani :)
2014. nov. 5. 15:54
 12/38 anonim ***** válasza:

36 leszbikus!

Nem szeretnék veled veszekedni, de amit csinálsz az már sértő és fárasztó. Ki vagy te hogy mások neveléséről mondj véleményt? Mi nem tetszik a hölgy megnevezésben? Kezdem azt hinni, hogy te valami iszonyatosan frusztrált nő(?) vagy. És a feszültséget így vezeted le. Beszólogatsz a nyelvtan miatt és értéktelennek titulálsz embereket ismeretlenül. Most én is véleményezlek ismeretlenül ha már te is másokat. Szerintem iszonyú frusztrált vagy és így érzed magad többnek hogy másokat okítasz nyelvtanra és mivel nem érzed magad igazán nőnek vagy egyszerűen nem érzed jól magad a bőrödben ezért ez a finomabb kifejezés a nőkre nézve kiverte nálad a biztosítékot. Lehet rád nem igaz mert te egy felsőbbrendű hisztis butch/uniszex bánat tudja mi vagy, de másokra még igaz lehet. Azért mert kibékíthetetlen ellentét van közted és a férfiak között esetleg az ismerkedéssel is hadilábon állsz még nem kellene besavanyodni teljesen és folyamatosan másokat oltogatni. Inkább keress hozzád illő társat ha már te ennyire perfect vagy 40 felé jobb ha belehúzol. Egy tökéletes és értékes embernek találni kell hasonló tökéletes és értékes társat.Vagy olyan nem létezik?Nem baj nem szabad feladni, de ezzel a stílussal a legtöbb nőneműt elűzöd majd magadtól.Ha pedig tévedtem és van társad törődj inkább azzal vagy ha jól meg vagy egyedül akkor pedig magaddal rád férne.A válaszaid már a kötekedés kategóriába tartoznak ez az oldal pedig nem erre való.Menj valami tudományos oldalra és ott fórumozzál nyelvtanról meg neveltetésről.

2014. nov. 5. 16:03
 13/38 A kérdező kommentje:
:DDDDDD
2014. nov. 5. 16:25
 14/38 anonim ***** válasza:

Kérdező!

Én veled vagyok, szerintem enyhén idegbeteg az a válaszoló. :D

2014. nov. 6. 07:08
 15/38 anonim ***** válasza:
5%

A kedves Kérdező olyan elképesztően gyökér, hogy a vesszők és a nagy kezdőbetűk használatával sincsen tisztában, de próbál kevésbé prolinak tűnni a "hölgy" kifejezés használatával, mert azt hiszi, akkor nem fog kilógni a kapanyél a szájából.

Nyilván nyolc általánost végzett, de ebből hat első osztály volt.

Segítek egy kicsit neki, és kijavítom a nyelvhelyességi hibáit:

"akkor miért írtál ide?" --> Akkor miért írtál ide? :)

"azokhoz az emberekhez tartozol akik" --> azokhoz az emberekhez tartozol, akik

"primitívek és együgyűek keress" --> primitívek és együgyűek. Keress

"1 olyan topicot" --> egy olyan topikot

"topicot ami megfelel" --> topikot, ami megfelel

"szegénes lehet" --> szegényes lehet

"az életed ha ide jársz" --> az életed, ha ide jársz

""észt" osztani" --> észt osztani

Valamint lássuk a hasonlóan egyszerű kis fiúkájának/barátnőjének a szintén kétségbeejtő színvonalú fogalmazványát - gyakorlatilag egyetlen helyes mondatot sem volt képes leírni:

"Ki vagy te hogy" --> Ki vagy te, hogy

"a nyelvtan miatt és" --> a nyelvtan miatt, és

"véleményezlek ismeretlenül ha már" --> véleményezlek ismeretlenül, ha már

"frusztrált vagy és így érzed" --> frusztrált vagy, és így érzed

"többnek hogy másokat okítasz" --> többnek, hogy másokat okítasz

"nyelvtanra és mivel nem érzed" --> nyelvtanra, és mivel nem érzed

"nőnek vagy egyszerűen" --> nőnek, vagy egyszerűen

"nem érzed jól magad a bőrödben ezért" --> nem érzed jól magad a bőrödben, ezért

"nem igaz mert" --> nem igaz, mert

"uniszex bánat tudja mi vagy de" --> uniszex bánat-tudja-mi vagy, de

"férfiak között esetleg" --> férfiak között, esetleg

"hadilábon állsz még nem" --> hadilábon állsz, még nem

"teljesen és folyamatosan" --> teljesen, és folyamatosan

"társat ha már te" --> társat, ha már te

"ennyire perfect vagy" --> ennyire perfekt vagy

"vagy 40 felé jobb ha belehúzol." --> vagy, 40 felé jobb, ha belehúzol

"társat.Vagy olyan nem létezik?Nem" --> társat. Vagy olyan nem létezik? Nem

"Nem baj nem szabad feladni," --> Nem baj, nem szabad feladni

"magadtól.Ha" --> magadtól. Ha

"tévedtem és van" --> tévedtem, és van

"van társad törődj inkább" --> van társad, törődj inkább

"azzal vagy" --> azzal, vagy

"ha jól meg vagy" --> ha jól megvagy

"egyedül akkor" --> egyedül, akkor

"pedig magaddal rád férne.A" --> pedig magaddal, rád férne. A

"kategóriába tartoznak ez az oldal" --> kategóriába tartoznak, ez az oldal

"való.Menj" --> való. Menj

"oldalra és ott" --> oldalra, és ott

Iskolába kéne járni először, kisapám, megismerkedni a helyesírás alapjaival, utána lehetne okoskodni. Esetleg néha elolvashatnál egy-egy könyvet is, az is segítene édes anyanyelvünk írásbeli elsajátításában.

2014. nov. 6. 08:34
 16/38 anonim ***** válasza:
Megint te vagy 36 leszbikus? Figyelj ezt már egyszer eljátszottuk. Pont ezért írtam mert lehet hogy igazad van ugyanakkor ez az oldal nem erre való amit csinálsz. Teljesen egyetértek veled abban hogy sokan nem tudnak itt helyesen írni.Én sem mert vannak hibáim bár szoktam könyveket olvasni.Hadilábon állok a vesszőkkel.:) Te azt hiszed ilyenkor hogy tökéletesen unintelligens emberekkel vitázol akik életükben nem vettek könyvet a kezükbe. Nincs igazad szoktam olvasni. De általában egy könyv lényegét mondanivalóját keresem és nem a stilisztikai dolgokat nézem ugyanis nem nyelvtan tanárnak készülök.Ha korrepetálást szeretnék megkeresem a volt nyelvtan tanárom.Nem érzed azt hogy túl lenéző vagy? A múltkoriban értéktelennek tituláltál most kijelented sosem veszek könyvet a kezembe. Kicsit magadba nézhetnél nem gondolod?Tökéletesen egyetértek veled abban hogy illik helyesen írni hiba nélkül. Viszont ez nem tudományos oldal és csak ez alapján leírni és sértő dolgokat írni másról...hát ne haragudj.Nem ismerem a kérdezőt ezt a magam nevében írtam legfőképpen mert már egyszer eljátszottad ugyanezt.Azért megnézem megint a hibáimat igazából belátom hálás lehetek neked nem kell az a korrepetálás mert te ingyen adsz órákat. :) Kicsit legyél elnézőbb az emberekkel és ne osztogass ilyen durva stílusban. Köszönjük előre is.
2014. nov. 6. 14:08
 17/38 anonim ***** válasza:
Igazad van a nyelvtanban de kikérem magamnak hogy te mond meg hány könyvet veszek a kezembe és mennyit érek emberileg. A múltkor nagyon megbántottál ezzel a kijelentéseddel de most hogy másodszor is eljátszottad már inkább csak sajnállak hogy ennyire nem szorult beléd empátia és ennyire felsőbbrendűnek érzed magad.Ne haragudj de akkor is jogos az hogy a monitor mögül halvány lila gőzöd nem lehet arról ki milyen ember és nincs jogod sértegetni.Nyugodtan megszámolhatod hány helyre nem tettem vesszőt. :)
2014. nov. 6. 14:16
 18/38 A kérdező kommentje:
ezeket az embereket egyszerűen csak figyelmen kívül kell hagyni :) nyugalom emberek ez nem háború ő ilyen nem kell vele foglalkozni :) majd az élet pofán csapja még 50x amint látom már jócskán csapkodja :)
2014. nov. 6. 16:46
 19/38 anonim ***** válasza:
Hajrá kérdező! :DDD
2014. nov. 6. 17:29
 20/38 anonim ***** válasza:
Egyébként van ismerősöm aki az orvosira jár nagyon nagy művészet és irodalom kedvelő. Szeret is írni ő maga is emellett nagyon elgondolkodtató és egyedi látásmódja van a világról. Kicsit magas lovon ül ő is, de néha megengedi magának azt a luxust hogy elhagyja a mondatkezdő nagybetűket. Ez nem jelenti azt hogy írástudatlan vagy tökéletesen műveletlen.Nem lenne szabad ilyen könnyen ítélkezni egymás felett erre akartam rávilágítani. :) De a továbbiakban azt teszem amit a kérdező javasolt. :)
2014. nov. 6. 17:55
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!