Hölgyek hölggyel ismerkedni? L25
36 leszbikus!
Nem szeretnék veled veszekedni, de amit csinálsz az már sértő és fárasztó. Ki vagy te hogy mások neveléséről mondj véleményt? Mi nem tetszik a hölgy megnevezésben? Kezdem azt hinni, hogy te valami iszonyatosan frusztrált nő(?) vagy. És a feszültséget így vezeted le. Beszólogatsz a nyelvtan miatt és értéktelennek titulálsz embereket ismeretlenül. Most én is véleményezlek ismeretlenül ha már te is másokat. Szerintem iszonyú frusztrált vagy és így érzed magad többnek hogy másokat okítasz nyelvtanra és mivel nem érzed magad igazán nőnek vagy egyszerűen nem érzed jól magad a bőrödben ezért ez a finomabb kifejezés a nőkre nézve kiverte nálad a biztosítékot. Lehet rád nem igaz mert te egy felsőbbrendű hisztis butch/uniszex bánat tudja mi vagy, de másokra még igaz lehet. Azért mert kibékíthetetlen ellentét van közted és a férfiak között esetleg az ismerkedéssel is hadilábon állsz még nem kellene besavanyodni teljesen és folyamatosan másokat oltogatni. Inkább keress hozzád illő társat ha már te ennyire perfect vagy 40 felé jobb ha belehúzol. Egy tökéletes és értékes embernek találni kell hasonló tökéletes és értékes társat.Vagy olyan nem létezik?Nem baj nem szabad feladni, de ezzel a stílussal a legtöbb nőneműt elűzöd majd magadtól.Ha pedig tévedtem és van társad törődj inkább azzal vagy ha jól meg vagy egyedül akkor pedig magaddal rád férne.A válaszaid már a kötekedés kategóriába tartoznak ez az oldal pedig nem erre való.Menj valami tudományos oldalra és ott fórumozzál nyelvtanról meg neveltetésről.
Kérdező!
Én veled vagyok, szerintem enyhén idegbeteg az a válaszoló. :D
A kedves Kérdező olyan elképesztően gyökér, hogy a vesszők és a nagy kezdőbetűk használatával sincsen tisztában, de próbál kevésbé prolinak tűnni a "hölgy" kifejezés használatával, mert azt hiszi, akkor nem fog kilógni a kapanyél a szájából.
Nyilván nyolc általánost végzett, de ebből hat első osztály volt.
Segítek egy kicsit neki, és kijavítom a nyelvhelyességi hibáit:
"akkor miért írtál ide?" --> Akkor miért írtál ide? :)
"azokhoz az emberekhez tartozol akik" --> azokhoz az emberekhez tartozol, akik
"primitívek és együgyűek keress" --> primitívek és együgyűek. Keress
"1 olyan topicot" --> egy olyan topikot
"topicot ami megfelel" --> topikot, ami megfelel
"szegénes lehet" --> szegényes lehet
"az életed ha ide jársz" --> az életed, ha ide jársz
""észt" osztani" --> észt osztani
Valamint lássuk a hasonlóan egyszerű kis fiúkájának/barátnőjének a szintén kétségbeejtő színvonalú fogalmazványát - gyakorlatilag egyetlen helyes mondatot sem volt képes leírni:
"Ki vagy te hogy" --> Ki vagy te, hogy
"a nyelvtan miatt és" --> a nyelvtan miatt, és
"véleményezlek ismeretlenül ha már" --> véleményezlek ismeretlenül, ha már
"frusztrált vagy és így érzed" --> frusztrált vagy, és így érzed
"többnek hogy másokat okítasz" --> többnek, hogy másokat okítasz
"nyelvtanra és mivel nem érzed" --> nyelvtanra, és mivel nem érzed
"nőnek vagy egyszerűen" --> nőnek, vagy egyszerűen
"nem érzed jól magad a bőrödben ezért" --> nem érzed jól magad a bőrödben, ezért
"nem igaz mert" --> nem igaz, mert
"uniszex bánat tudja mi vagy de" --> uniszex bánat-tudja-mi vagy, de
"férfiak között esetleg" --> férfiak között, esetleg
"hadilábon állsz még nem" --> hadilábon állsz, még nem
"teljesen és folyamatosan" --> teljesen, és folyamatosan
"társat ha már te" --> társat, ha már te
"ennyire perfect vagy" --> ennyire perfekt vagy
"vagy 40 felé jobb ha belehúzol." --> vagy, 40 felé jobb, ha belehúzol
"társat.Vagy olyan nem létezik?Nem" --> társat. Vagy olyan nem létezik? Nem
"Nem baj nem szabad feladni," --> Nem baj, nem szabad feladni
"magadtól.Ha" --> magadtól. Ha
"tévedtem és van" --> tévedtem, és van
"van társad törődj inkább" --> van társad, törődj inkább
"azzal vagy" --> azzal, vagy
"ha jól meg vagy" --> ha jól megvagy
"egyedül akkor" --> egyedül, akkor
"pedig magaddal rád férne.A" --> pedig magaddal, rád férne. A
"kategóriába tartoznak ez az oldal" --> kategóriába tartoznak, ez az oldal
"való.Menj" --> való. Menj
"oldalra és ott" --> oldalra, és ott
Iskolába kéne járni először, kisapám, megismerkedni a helyesírás alapjaival, utána lehetne okoskodni. Esetleg néha elolvashatnál egy-egy könyvet is, az is segítene édes anyanyelvünk írásbeli elsajátításában.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!