MiniBoo kérdése:
Hölgyek hölggyel ismerkedni? L25
Figyelt kérdés
21éves kortól keresnék. ha érdekel adj 1 elérhetőséget2014. nov. 4. 23:57
21/38 A kérdező kommentje:
ámulok és bámulok hölgyeim :) tulajdonképpen amit a "támadó" nem tudott én csupán a hölgyek hölggyel ismerkedne c. kérdésem azért írtam így mert szerintem kedves és szép ez a fajta kifejezés 1 nőnek :) a másik meg gyorsan írok elírok betűt de tudod a hibáimmal vagyok teljes nem úgy mint te :) a következő meg ne ítélj elsőre a látszat csal az emberek álarcot viselnek én is nem tudhatod igazából ki milyen ki h miért ír épp úgy ahogy ennyi :) ha meg beállítasz engem 1 holmi faragatlan 8általánossal rendelkező valaminek aki se írni se olvasni se semmit nem tud tehetsége az ablakban..kíváncsi lennék arra h te mivel rendelkezel valamint mit tudsz :) eddig annyit láttunk én és sokan mások h valami iszonyatosan primitív szűk látókörű idegbeteg támadó provokáló minden hájjal megkent görcsösen érvelő pökhendi rátarti megkeresedett majdnem 40évesen egyedüli élő a neten önmagát kiélő valami vagy :) aki háborút folytat valami vagy valaki ellen. szégyenfolt vagy igazából h merészelsz nőkkel így bánni nő létedre 1 leszbikus közösségen belül.
2014. nov. 6. 20:06
22/38 A kérdező kommentje:
mielőtt még nem értenéd és belekötnél kedves "támadó" azért írtam leszbikus közösségnek mivel te és én 1 "fajon" belül vagyunk nyilván a heterok is előszeretettel tüntetnek ellenünk valamint támadnak minket mint ahogy ez látható akárhol akármiben. te ugyanazt csinálod csak 1 közösségben belül próbálod magad a kötekedéssel 1 bizonyos "szintre" felhozni magad mert most ez neked jó. és ez a szégyen ami te vagy. nem elég h kívülről a minden ami más mint ők támadás éri de te akkor még itt játszod a klinikai esetet :)
2014. nov. 6. 20:16
24/38 anonim válasza:
hat nemtom #15os volt valami kimutatas hogy a lezbikak atlagosan muveletlenebbek es atlagosan alacsonyabb az iqjuk mint az atlag noknek. nemtom igaz e de konyen lehet.
25/38 anonim válasza:
Szerintem az intelligencia nem attól függ hogy milyen nemű emberhez vonzódunk. Ez inkább a szocializálódás, világlátás, érettség kérdése. Hetero emberek között is rengeteg együgyű ember van. Remélem ezt csak egy rossz poénnak szántad.
26/38 A kérdező kommentje:
#15 lezbika ez mi? :D ne ide gyere okoskodni te szégyentelen. semmi közöd az élethez. ilyen kutatás meg nem volt és nem is lesz ha iq-t mérnek azt nem faj szerint mérik te igen okos. kérdezd meg anyukádat h miért hozott ilyen DNS-s hibát a világra :)
2014. nov. 7. 00:58
27/38 anonim válasza:
#15 a 15dik komentelonek szol mivel a pocsek hejesirasodat emlegete ezert irtam neki h valszeg pocsekabak a kepesegeid mint masoknak. vices h lezbi letedre nem ismered ezt a kifejezest xd
aztan pedig ezel a valszal(#26) bionyitotoad h teleg igy van azert szeretlek am.
28/38 A kérdező kommentje:
#15 helyesbítek h jobban megértsd: az iq kutatást nem osztják le csoportokra, nemi hovatartozásra, nemi indentitásra, értelmiségiekre, értelmetlenekre stb x)
2014. nov. 7. 01:05
29/38 A kérdező kommentje:
azt a kifejezést h leZbi hát nem is ismerem :) te beszélsz nekem a helyesírásról aki ezt a szót is j-vel írja? :) a hamu is mamu nem? :) :DDDDDD na jó gyerekekkel tényleg nem akarok "vitázni öreg" vagyok hozzá.
2014. nov. 7. 14:35
30/38 anonim válasza:
Engem is megijeszt a kérdező szellemi szintje. Szerintem örülnie kéne, hogy nem b#sszák ki egy szigetre a többi beteg társával együtt, ahogy azt kellene. Habár, nyilván nem érted ezt sem.
Javasolnám, hogy inkább húzd meg magad, mert messze vagy mindentől, ami egészséges és szép, de úgysem értenéd ezeknek a szavaknak a jelentését.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!