Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Hogyan kezdeményezzen egy nő?

Hogyan kezdeményezzen egy nő?

Figyelt kérdés

Hivatalos ügyemet intéztem és aki volt az ügyintéző nagyon nagyon megtetszett nekem.

Harmincon felüli nő vagyok és több éve nem voltam intim kapcsolatban.Viszont ő kell nekem.

Vajon tetszem én is neki?Azóta ugyanott a helyen pont megint egymásba botlottunk az ajtóban.Annyit mondtam,hogy adja már meg a telefonszámát ha esetleg kérdésem lenne az ügyemmel kapcsolatban :) és ő megadta.

Mit tegyek?Hogyan kezdeményezzek?Az az érzésem,hogy ő nem fog lépni irányomban mert hisz a munkahelyéről van szó.

Pasik,adjatok tanácsot hogyan csináljam légyszi...mi az ami tuti bejön?!

Köszi

2014. nov. 3. 17:42
 1/2 anonim ***** válasza:

Hívd fel,hogy lenne-e kedve meginni veled egy kávét!

Komolyan a mai emberekben annyira nincs kreativitás...

2014. nov. 3. 17:44
 2/2 anonim ***** válasza:

"Vajon tetszem én is neki?"

Harmincon felüli nő vagy, de olyan ostobaságot kérdezel ami még tizenéves kamaszoktól is necces. Mégis honnan a jó francból tudjuk?

2014. nov. 3. 17:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!