Miért nem találok fiút? Tudnátok ötleteket adni?
Figyelt kérdés
Az a helyzet, hogy nem igazán vesznek körül fiúk, mert lányos iskolába járok, nagyon kevés fiú van és mivel 11.-es vagyok, majdnem mindenki fiatalabb nálam. A hobbim nem közösségi tevékenység. Bulizni nem igazán szoktam. Hol ismerhetnék meg olyan fiúkat, akik korombeliek és nem csak futó kalandokat keresnek?2014. nov. 3. 16:02
1/7 anonim válasza:
internet. vagy kezdj el sportolni valamit
2/7 anonim válasza:
Szia!
Ha gondolod beszélgethetünk :)
Üdv:18/f
3/7 anonim válasza:
Helló, 10-és vagyok fiú szívesen társalgok veled
5/7 A kérdező kommentje:
igen, néptáncolok, de a csapatban a fiúk nekem mind csak nagyon jó barátok, semmi több. amúgy meg gitározok és hát az magányos hobbi :)
2014. nov. 3. 16:08
6/7 anonim válasza:
Járj el mondjuk úszni. :D Ott talán fürdőruhában még nagyobb sikered is lehet.
7/7 MolotovPunk válasza:
Gitározol?Hát,ha szereted a Rockot az már jó jel.:)
Neten is lehet ismerkedni amúgy.Meg azért az is jó,ha néha elmész bulizni is.Nagy a világ.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!