Nem találok normál ár-érték arányban fehérjét! ötleteket várok. Nektek mi vált be?
Figyelt kérdés
tejsavó fehérjét szeretnék, de számomra túl nagy a választék, még kezdő vagyok :)
köszi előre is!
2014. nov. 2. 22:43
1/6 anonim válasza:
MHN 100% Whey (muscleteam-nél 2x3 kg = 24.000 Ft)
2/6 anonim válasza:
Myprotein impact, mhn whey, stillmass. Ezek jó árban vannak.
3/6 tap bela válasza:
Nem csodalám, mivel a választék óriási, de...... bizony oda kell figyelni.
MHN 100% whey 3kg = 13.000Ft, 6kg = 23.990FT. Ez esetben 100%-ban instant CMF szűréses valóban 80-ast vásárolsz. Hozzáadott adalékanyagoktól mentes. TEhát ízfokozót, állagjavított, habos-babos dolgot keresel akkor lépj tovább. A fehérje %-os aránya pedig a választott íztől függ.
4kg = 15.500Ft
- ha tudod mi az a CMF -ultraszűrt eljárás,
- ha tudod mi az hogy 100% instant,
- ha tudod mi az hogy WPC80,
- és csak a fehérjét akarod.
A többi meg mellékes.
4/6 flevi válasza:
Szerintem ez is eleg jó ar-érték arányú, bár meg én is kezdő vagyok a sportban, gyerekcipőben járok. :)
5/6 anonim válasza:
Flevi, én írtam a stillmasst is. :)
6/6 flevi válasza:
Tudom, csak én is akartam, mert szerintem meggyőzőbb a kérdés feltevőjének, ha többen írják ugyanazt. :) Meg én egy konkrét terméket küldtem, de semmi rosszindulatú célom nem volt vele. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!