Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Ismerkedős helyek? A többi lent

Ismerkedős helyek? A többi lent

Figyelt kérdés
Szeretnék egy pasit, de nincsen közeli ismerősőm akvel menne a dolog...szórakozóhelyekre bulizni nem járok, nem vagyok az a bulizos típus koncertekre viszont szívesen megyek ha van valami...Vagy néha kimegyek a barátaimmal meginni egy sört...Én az halottam, de és én is így gondolom, hogy a bulikba max az egyéjszakás kalandok jönnek össze és ritka ha össze jön egy rendes kapcsolat... lehet,hogy velem van a baj és én vagyok ilyen régimódi? Én csak szeretném átélni az, hogy valaki viszont szeret...még nem volt pasim...tudtok valami ismerkedős helyeket ajánlani a szórakozó helyen kivűl? Nyáron lehetséges beíratkozok valami tanfolyamra ott müködne a dolog?

2014. nov. 3. 11:18
 1/3 anonim ***** válasza:
Bemutatom néked korunk nagy találmányát, az online társkeresést.
2014. nov. 3. 11:29
 2/3 anonim ***** válasza:
Buliban tényleg nem igazán érdemes. Mondjuk ha ilyen beülős helyekre mentek, az kicsit azért másabb, ott akár meg is ismerhetsz normális embereket. Aztán írtad a koncerteket, az is egy lehetőség. Igyekezzetek menni különböző kulturális rendezvényekre. Ezeken a helyeken sem lesz könnyű, de még mindig több esélye van.
2014. nov. 3. 12:43
 3/3 anonim ***** válasza:
Meghívjalak egy kávéra?
2014. nov. 3. 15:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!