Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen ismerkedős helyek vannak, ahol lehet barátkozni?
Szinte bárhol lehet ismerkedni. Menj szórakozóhelyekre. Ott a legnagyobb az esély. Mondjuk én soha nem ismerkedtem ott, nem is nagyon járok már ilyen helyekre.
Egy előző kérdésednél azt írtad, hogy balhék miatt kiraktak, azért lettél magántanuló.
Szerintem az nem túl jó megoldás a barátkeresésre, hogy magántanuló leszel. Ha már nem jársz sehová és online barátokat szeretnél szerezni, akkor szerintem valamilyen online játék chat-jén találhatsz.
seafight.hu (jó kis kalózos játék, sok magyar klánnal ahová beléphetsz tagnak)
flyordie.hu (sokféle játék, ahol chat-elhetsz ismerkedhetsz játék közben)
ha szereted a lövöldözős játékokat akkor esetleg azokban is próbát tehetsz pl.:call of duty, hidden and dangerous 2, stb.
Sok sikert!
Igen, ha online akarsz ismerkedni, akkor az előző hozzászóló jól írta. A flyordie nagyon jó. Jó szórakozás és értelmes emberek vannak ott.
Viszont a lövöldözős játékok közül kihagyott egy jelentős játékot.
Minden fps-ek anyja: Counter strike 1.6.
Ha az interneten ismerkedsz, akkor ne lepődj meg ha egy elhízott munkanélküli pasival fogsz barátkozni aki úgy bevágja neked a lompost anélkül hogy te akarnáde.
Másképp meg sok sikert :D
De azért jó az msn még az elején, az ismerkedéshez. Ezt úgy értem, hogy ha nem is a barátság fenntartására, de a megismerésre jó.
És egy csomóan itt is ismerkednek a gyk-en.
(bocsi, asszem én sem pont a kérdésedre válaszoltam)
Érettebb vagy a korodnál, ezért nem tudsz mit kezdeni a sok kis csírával. 17 vagy, már azt csinálsz amit akarsz. Tematikusan a hobbiddal kapcsolatosan érdemes barátokat keresned akár a neten. Előbb-utóbb úgyis találkoztok személyesen is. Vagy lépj be egy pártba, egyesületbe, ilyesmi. Lényeg hogy olyan legyen ami érdekel!
Ja, és tolj ide egy 100 pontot légyszi, mert csökken a népszerűségem. Köszi!
Utolsó!: Többen is mondták, hogy érettebb vagyok a koromnál, idősebbek többek közt.
Tőlem kaptál egy zöld kezet, de az nem azt jelenti, hogy fogsz nőni, attól függ, hogy a többi nézelődő, válaszoló hogyan pontoz :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!