Lányok nektek a külső vagy a belső fontos igazán?
Figyelt kérdés
2014. nov. 3. 00:14
11/25 anonim válasza:
10 es nem mindenkinek engem nem érdekelne ha szegény volna csak szeressük egymást...bár manapság sajnos sok az érzelmianlfabéta
12/25 anonim válasza:
Nekem a külső számít.Aztán ha nem tud viselkedni,akkor vége úgyis.
13/25 anonim válasza:
#11: ez kamu. amíg tart a szerelem, persze h nem lényeg de amint elmúlik a köd már kell valami ami pótolja a hiányt és ezt lóvé által kapod meg xd
14/25 anonim válasza:
Mindkettő fontos. Most pl. úgy vagyok egy sráccal, hogy belsőleg szinte tökéletes lenne, de ha egyszerűen nem érzem azt a vonzalmat iránta szexuálisan, amihez egy külső megjelenés kell, akkor nem jó az egész. Összhangban kell lennie a kettőnek.
15/25 anonim válasza:
sirtok állandóan,ha valaki helyes és jógyerek,akkor a kigyurt gengsztert szeretnétek,amikor meg az szájbarugdos titeket visszasirjátok az előzőt
16/25 anonim válasza:
Most a kérdés a párom ferrarijára vonatkozik? Kívül is nagyon csini járgány, de belül meg nagyon kényelmes is, szóval inkább a belső a fontosabb.
17/25 anonim válasza:
Én úgy utálom ezt az általánosítást!!!
MINDEN lány hazudik és társai!
Én is egy lány vagyok.
Egy lány akit észre sem veszel mert alacsony és nem 89/60/90-es a 180 cm magasságához.
Észre sem veszel, mert nem szórakozásból jár suliba hanem tanulni; nem bulizni megy hétvégén hanem segít a szüleinek.
Észre sem veszel, mert nem a vadonat új legdrágább és márkássabb ruhákban járok hanem az unokatesóm lehetett ruháiban ami tökéletesen célnak megfelelő.
Észre sem veszel mert nincs rajtam 5 tonna vakolat.
Észre sem veszel mert nem rakom ki a mellem és a fenekem!
Ennyit erről!
TISZTELET A KIVÉTELNEK!
18/25 anonim válasza:
jó a reklám csak én már régen rájöttem , hogy a szép pillangó fingja a legnagyobbat
19/25 anonim válasza:
Mindkettő egyaránt fontos. Amúgy észrevettem ,hogy a tiniknek a külső, majd idősebb korukban már a belső fontosabb :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!