Létezhet olyan nő, aki csinosabb és 100%-ban csak a belső fontos neki?
Olyan nőre gondolok, aki összejönne bármilyen ronda, kinézetű pasival, mindenki az este külsőre, ha olyan belülről, ami neki megfelelő, jó.
Tudom ilyen ember nem létezik, mert minden embernek fontos a külső, de hogy esetleg azért létezhet ilyen nő
"Tudom ilyen ember nem létezik, mert minden embernek fontos a külső, de hogy esetleg azért létezhet ilyen nő"
Nem érzel ellentmondtás abban, amit itt megfogalmaztál?
Nem értem, miért kell képzelegni olyan dolgokról, amiről te is tudod, hogy nincs.
A külső mindig fontos, tudod, kémia...
Akinek meg mindegy, hogy ki hogy néz ki, az szerintem igénytelen. Neked kellene olyan, akinek mindegy, hogy hogy néz ki a csávó?
4.
Épp hogy igényesebb, mert belsőre viszont hatalmas az igények és lehet sokkal nehezebben találja így a párját.
4.
Tehát a belső iránti igényei miatt, sokkal igényesebb az átlagnál és nehezebben is találja meg az átlagnál a párját.
Szerintem ez hülyeség. Ettől nem lesz igényesebb, hogy a belsőt megválogatja.
Azért, mert külsőre abszolút mindegy neki valaki, de belsőre nem, attól még ugyan úgy igénytelen. Én tisztelem magam annyira, hogy nem állnék le olyannak, aki külsőre számomra nem vonzó. De emellett nekem fontosabb a belső is.
Külső mellett is ugyan úgy lehetnek nagy elvárásaid a belső mellett.
Tartom magam ahhoz, hogyha a külső neki mindegy, akkor az illető igénytelen.
Javítok:
Olyannal, és külső mellett is lehetnek ugyan úgy nagy elvárásaid.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!